שאלה?

ramoni1

New member
שאלה?

למה תמיד אנחנו נידבקים לבן אדם הלא מתאים לנו? כולנו מחפשים ומחפשים, אבל לא מוצאים?

א פרסקי

New member
חיים רמון ידידי

לא יודע מה אתך אבל אני לא חושב כמוך נכון שאנו נמשכים לאותם טיפוסים אבל יש דרך לצאת מזה

ramoni1

New member
אז אם כך

אז למה הרוב תמיד מחפשים... ותמיד אנחנו שוללים? מראה,אופי,כימיה וכו"

felka

New member
תשובה!

תפסיק לחפש... תסתקל פנימה.... סליחה על פלצנות. ניתן לך דוגמא: אני חובב מחקרים בפסיכולוגיה וסוציולוגיה. קראתי מחקר על נשים נאנסות. מצטבר שאחוז גדול מאוד מהן פחדו מאונס תרם נאנסו בכלל. התנהגות שלנו גורמת לפידבק מצד שני. זה אומר כנראה שאתה מקרין משהו החוצה שמושך אותן הלא נכונות... לא מכיר אותך אישית אבל גם לי זה קרה בעבר הלא רחוק. הכרתי בחורה מקסימה שלא היה לי עתיד גדול איתה כי היא לא רצתה שינוי (היה לה טוב ככה, לבד, אבל ממש לבד) למרות שהיו בה דברים שחיפשתי בקשר הקודם כמו כנות ואינטליגנציה רגשית, אבל בהרבה פרמטרים אחרים לא הייתה התאמה... אני חושב שעוד לא הגיעה זמן. אתה כנראה מחפש ואהבה והיא כמו 20 שקל: אם תחפש לא תמצא. היא תבוא שלא תחכה לה. בינתיים תהנה מהחיים, תכיר אנשים, תמצא ידידים חדשים וכו'. ושמע היא תנחת אליך כמו מחבת של אמא פולניה. בהצלחה

ramoni1

New member
לחלק מהתשובה מאוד היתחברתי

אבל... אני ממש לא מחפש בכוח! אני אומר כשזה יגיע אז זה יגיע. אישית אני לא ממש יודע למה אני נידבק לבחורות הלא נכונות לי, נידבק המון למראה החיצוני ולאו דווקה לפנימיות, כמו כולם?

felka

New member
עוד תשובה מסדרת "תשמע תראה"

הכל בחיים מעוזן - חיצוניות, חוכמה ורגש. כמו שסבא שלי היה אומר: בעולם אין טיפשים או חכמים יש רוצים יותר רוצים פחות. אל תלך אחרי חברה תלך אחרי לב: מכשיר מדויק ביותר. אם תתן לראש להחליט... אכלת אותה. אתה בן טוב לחברה ישראלית תל אביבית שהמציאה אל חדש/'שן חיצוניות. רק שתבין טבע בעד חיצוניות. בטבע אם אתה יפה וחזק יש לך יותר הזדמנויות לתפוס אנקונדה. אך אצלינו האנשים מה לעשות אלוהים המציא רגש (היית חייב? הכל היה פשוט יותר בלי זה ועוד לי, יליד אוקטובר) ואנחנו חייבים אותו אחרת נמות. גבר אתה בסדר גמור (קיבלת אישור ממני) אתה משדר דברים שגורמים לבחורות הלא נכונות להגיע ... תכליף בוסם...
אני רוצה אותה גם יפה גם רגשית גם חכמה וגם סקסית - מה רע בזה??? הכל עניין של טעם

ramoni1

New member
אוקטובר, גם אני

מזל עקרב. אח שלי רשמת בסוף את מה שאני באמת חושב, סקסית חכמה,נשמה,מצחיקה, אבל יש מצב לחפש 4 בחורות בבחורה אחת?

א פרסקי

New member
felka תגיד נפלתה מהירח עם הרצינות?

אבל השארת אותי ללא מילים תשובה מדהימה אהבתי....... והזדהתי

BOLEX

זה בערך הדבר הכי טיפשי ששמעתי אם אנחנו בוחרים במישהו במודע או שלא אז כנראה זה מה שאנחנו רוצים אם הפנטזיה מתפוצצת..זה לא תמיד בגללם...(רמז) ובעצם אתה אומר..."אני לא יודע לבחור אז אני עם כל אחת חודש חודשיים..."

ramoni1

New member
../images/Emo6.gif

תישמע, נחשוב על זה יעשה ישיבה עם עצמי ונחזור עם תשובה

felka

New member
תן לו טלה, הוא חדש. בחיית זומזום

למה ישר לעבור לקוים אישיים. לך תלמד Neuro-linguistic programming. יעזור לך לדבר עם אנשים....

חדש בחיים???

איפה ראיתה קו אישי?? כאילו אם אני לא מצטרף לעדר אז לא לדבר?? ותאמין או לא לדבר ולהתכתב עם אנשי יכול לעשות לך קורס שיועיל לך מאוד...

felka

New member
אתה מתכוון לויספנה - עשיתי

לא דיברתי לא התכתבתי לא עשיתי כלום חוץ מלחשוב ולאכול דברים בריאים. ומה אתה חושב היה מאוד קשה לי ... ולגבי קוים אישים לך תקרא מה כתבת כמה פעמים

אני במצב רוח טוב..

אז אענה לך ככה יש פה 2 שאני מכיר אישית ואתה לא אחד מהם אז לא לך ולא לאחר עונה באופן אישי אישי זה מבחינתי רק לאדם שמכיר כשרוצה לומר משהו שמבחינתי אישי אומר במסר עכשיו רק אוסיף שקצת אבל רק קצת מכיר את נושא הפורומים ויש לי עין טובה... ואני אחד שאומר את שלו ללא קשר מי בסביבה ולא מחפש למצוא חן בעיני אף לא אחד..או אחת..! (את זה בטח הבנת...) אז אתה חושב שיש משהו אישי שמור לעצמך חמוד

למעלה