שאלה??!!

דודוUUU

New member
שאלה??!!

שלום רב שאלה לי אשמח לכל תובנה אני בת 35סובלת ממיגרנות 21 שנה בשנים אלה צרכתי כמויות אדירות של תרופות המון המון בשנים האחרונות לקחתי את הכדור אימטרקס ספציפי למיגרנה אך לקחתי ממינו גם כמויות מאד גדולות מאד לפני כ5 חודשים הפסקתי את צריכת הכדור וב3 שבועות האלה היתה לי תופעה של כאבים במפרקים כאבים בידיים(לכדור זה יש תופעת לוואי של חולשת שרירים) חזרתי לאימיטרקס והתופעות עברו לפני שבועיים החלטתי להיגמל מן הכדורים ולהניח לכבד שלי להתרפות קצת הפסקתי את הכדורים הפסקתי בשר וביצים והתחלתי לאכול בריא ושוב חזרו התופעות כאבים בידים חולשת שרירים כלילית ובמיוחד חולשת שרירים בידים ממש חולשה אנימבוהלת האם זה יכול להיות לדעתכם קשור לתהליך הניקוי או שאני לפני מחלה נוראית של השרירים אני מבוהלת התור שלי לרופא רק ביום ראשון אשמח לכל תובנה תודה מראש

Artanis

New member
היי ../images/Emo140.gif

טוב שהחלטת להגמל ולתת לגוף שלך לרפא את עצמו. לאכול בריא זו אחלה החלטה ואם זה נעשה גם בעזרת תזונאית...שיחקת אותה. אבל מה....הגוף שלך "אכל" כל כך הרבה כימיקלים, שעכשיו שאת עושה ניקוי יש תופעות לוואי. המיגרנות שהיו לך, ואולי עדיין יש לך, מקורן בבעיה רגשית, חסימה רגשית, שכאשר את לא מודעת אליה הגוף מייצר מחלות. פרט לעובדה שאת יכולה להעזר פה במטפלים מיומנים, אני ממליצה בנוסף לטיפול פיסי(אני ממליצה על דיקור דווקא) גם לעבוד על עצמך רגשית. הסיבות למיגרנות כמובן יכולות להיות מעורבות...כי תזונה לא בריאה (שומני, מתוק אלכוהול וכו') תורמת להופעת מיגרנות. כמו כן מבחינה רגשית מיגרנות מעידות על מתח, כעס או גנטי (שזה אגב לא סותר)....הסיבות שונות ומשתנות מאדם לאדם. לסיכום...על מנת לטפל במיגרנות שלך ובחידוש הגוף שלך, את צריכה לבחור לך מטפל מתאים שיאבחן אותך וייתן לך טיפול מתאים.

דודוUUU

New member
../images/Emo140.gifתודה על התייחסותך

אז אין מה לדאוג זו לא מחלת שרירים?

Artanis

New member
לפי התיאור שלך

הגוף מגיב באופן די טבעי לניקוי הזה. לדעתי זה יעבור. אבל המלצתי החמה היא באמת ללכת למטפל שבחרת, שיאבחן אותך כמו שצריך מההתחלה ועד הסוף. פה את יכולה לקבל רעיון כללי מה זה יכול להיות. אבל עלייך להיות אחראית לגופך שלך...וללכת למטפל - כל מקרה לגופו
בריאות שלמה!

freearth10

New member
חולשה בידיים

כשהיתה לך מיגרנה היא השביתה את העשייה שלך אבל את מיגרת אותה בעזרת כדורים. והיום כשעשית את הדבר הנכון והפסקת להרעיל את עצמך חזרה אותה התופעה - חולשה בידיים שמציינות יותר מכל דבר אחר את העשייה. צריך לברר מה המקור לחולשה הזאת ומה הביא אותה בגיל 14, כי הסיבה שבגללה קבלת את המגרנה עדיין מחפשת תשובה. תבורכי על האומץ שלך לשנות את חייך!
מאיה

למעלה