אני רוצה לפתוח מסעדה איזה מכשירים צריך לקנות? על איזה מדפים או שולחנות או מקררים אני שם את האוכל? הכנתי הרבה מאכלים איך אני שם אותו במסעדה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה
איך בונים עסק טוב? על איזה מדפים שמים את המוצרים? מה אני צריך בשביל לבנות מסעדה? איך קונים תנור תעשייתי? איך קונים שלט פתוח\סגור? למה אין עסקים של סימסים אחרים מוכנים? אם יש איפה הם נמצאים? איך אני אמור להשיג 60 אלף שקל אם אני רוצה לפתוח עסק בפארק ובלי קודים?
1.אתה צריך לעזור למוכרים אם הם מחפשים משהו ולא מוצאים צריך גם קופאי עם תג זהב אחרת הסימים יתלוננו ויזרקו את השקיות ולהתחיל במחירים רגילים אחרי זה תגביה קצת. 2.כשאתה לוחץ בקטגוריה של השולחנות למטה יש כזה ציור של מדפים,אתה לוחץ ויש מדפים גדולים וקטנים. 3.צריך תנור שולחנות מארח מלצר טבח וצריך מקרר ושולחן שמכינים עליו את האוכל וכמובן כיור. 4.אתה יכול רק במקום ציבורי כשאתה קונה שם חנות בקטגוריה של תנורים יש תנור גדול עם סירים והכל. 5.כשאתה נכנס לקטגוריה של יופי אז תעשה איפה שיש את כל המוצרים ותמצא שלט פתוח\סגור. 6.כי מקסיס כנראה לא רצו ואין כי אין חנויות לקנייה ואי אפשר ללכת לבתים של סימים אחרים. 7.מה זאת אומרת? אתה צריך לעבוד הרבה מאוד זמן כדי להרויח! מקווה שעזרתי