שאלה..

• פותח הנושא o g2
  • פורסם בתאריך

o g2

New member
שאלה..

אז ככה: אחותי בניו-יורק ורוצה לקנות לי מחשב ניייד. היא ממש לא מבינה במחשבים והיא ביקשה ממני לשלוח לה במייל את המפרט של המחשב שאני רוצה והיא תמצא לי אותו. מצד אחד אני מחפש מחשב טוב, יציב ומהיר. אבל מצד שני אני לא יכול לתת לה מפרט של מחשב ב-10,000 &. אשמח לקבל פה איזהו מודל של מפרט שאתם חושבים שהוא עונה על הדרישות שלי. (מהיר, במחיר סביר) השימושים העיקריים שלי הם: תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, וסרטים. אני ממש לא גיימר. תודה!

יאיר B

New member
למה שאתה צריך - כל מחשב נייד שהוא מהשנה

האחרונה יתאים. לתוכנות הללו אין שום דרישה מיוחדת. נגיד מפרט כזה: זיכרון: עדיף 1GB ולא פחות, דיסקשיח: לא פחות מ-80GB, כרטיס מסך: לא משמעותי לגביך, גם GMA יתאים (לסרטים אין חשיבות לכרטיס המסך), מעבד: לשיקולך. בעיקרון אפשר גם סלרון (אבל הייתי מציע דו-קור רגיל או דו-2-קור כי בארה"ב המחירים די זולים). מסך: 15.4" רחב. סוללה 6 תאים זה הסטנדרט. עצה: לדעתי הדבר החשוב ביותר הוא לקנות נייד שיש לו אחריות בארץ (למשל לנובו בוודאות, HP פאוויליון זה בעיה וכנ"ל לגבי סוני שמאוד פופולאריים בארה"ב - פשוט אם תהיה בעיה תצטרך לשלוח לתיקון בחו"ל).

eliel11

New member
מה כן התקציה?

לצרכים האלה כל מחשב יתאים אבל אם כבר מארהב אז שיהיה דגם איכותי. קיצר מה כן התקציב?

ali052

New member
לגבי HP..

אין אחריות על דגמי הפאויליון שנקנו בחו''ל אחריות בישראל.. בדוק!!

למעלה