שאלה

Boy Interrupted

New member
שאלה

מישהו יודע על מה כריסטינה מדברת בשיר Beautiful? למה היא מתכוונת במה שהיא אומרת?..

PinkHippo

New member
זה שיר שמדבר על לאהוב את עצמך

למרות מה שאחרים אומרים. בעיקר על מראה חיצוני [אתה יפה בכל דרך...]

נכון

היא מדברת שלכל אחד יש יופי פנימי טוב גם עם יש לו בעיות והוא לא כמו כולם.. היא אומרת "אתה יפה בכל דרך שתיהיה"

DAN1EL

New member
לא, זה מ"במבה". ../images/Emo6.gif ../images/Emo97.gif

כן, זה קעקוע אמיתי... רשום שם "אני לדודי ודודי לי". זה משפט מהתנ"ך או מתהילים או משהו כזה. זה אומר "אני לאהובי ואהובי לי".

פעם היה בבמבה קעקועים

בכיתה א' אני וכל הכיתה יצאנו למפעל של אוסם וזה היה רק ליצור בבמבה והביאו לכל ילד מלא במבה וקעקועים וכאלה.. אבל היה יותר כיף במיפעל של תנובה לקחו אותנו לסרט עם כיסאות זזים אבל זה היה מלפני מלא זמן!!

את לא לבד.../images/Emo6.gif

אבל את לא מבינה, הקעקועים של במבה מכיתה א' הם הכי מאאאאאאאאאאגניבים וחשובים!#!#!@$%@# שלא לדבר על סרט של תנובה עם כסאות זזים!@!!!!!#@#$@#$!$%!11

annaLOVExtina

New member
זה לא לאהוב,

זה לאלוהים, " אני לאלוהים ואלוהים לי" זה מזה פיצולי לשים שרשראות צלב עם קעקוע כזה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 'אני לדודי ודודי לי'

מ'שיר השירים' אאל"ט

אבל למה אף פעם לא רואים אותה איתו?!

תחשבו על זה הקליפים שלה לא רואים אותה שרואים לה את הגב והתמונה הזאתי דיי ישנה אז אנ'לא יודעת אולי היא הורידה אותו?!

DAN1EL

New member
היא לא הורידה אותו. ../images/Emo97.gif

אי אפשר להוריד קעקועים. כן, גם לא עם לייזר. זה היה בתקופה של הצילומים של Hurt. שם לא רואים לה את הגב. ומאז היא צילמה רק את קנדימן, ושם גם לא רואים לה את הגב. אם היו רואים, אז היית רואה את הקעקוע. מן הסתם.

למעלה