שאלה

justme7

New member
שאלה

קצת מאוחר אבל אני פספסתי לצערי את הפרק שבו לורולי מחליטה לא להתחתן עם המורה ורציתי לדעת למה??? if someone could fill on this black hoke i would be very gratful

leeloo

New member
זה סיפור ארוך

אבל בעיקרון היא הגיעה למסקנה שהיא לא אוהבת אותו מספיק בשביל להתחתן איתו... אמא של לורליי סיפרה במסיבת הרווקות של לורליי, שהיא, בערב החתונה שלה עם ריצ´רד (אביה של לורליי) היא מדדה את השמלות כל ערב והתרגשה. אח"כ כולן התקשרו לחברים שלהן, ואמרו להם שהן מתגעגעות אליהם, ורק לורליי התקשרה אל כריסטופר (אביה של רורי). אח"כ כשהם חזרו הביתה, לורליי אמרה לרורי שהיא רוצה לצאת לנסיעה, ורורי אמרה שאי אפשר כי היא מתחתנת, ואז לורליי הסבירה לה שהיא "לא מדדה את השמלות כל ערב".. כלומר, היא לא אוהבת את מקס (המורה) כפי שהיא אמורה לאהוב אותו, ולא ייצא טוב מהחתונה הזו (מה שאני ידעתי מההתחלה שהוא הציע לה.. היא צריכה להיות עם לוק, הם פשוט מתאימים..)

Gloria_Nathan

New member
לא הם לא והנה הסיבה...

ללוק ולורליי יש banter- כל הקטע הזה של הירידות הדדיות והיחס השונא-אוהב הזה... זה מה שגורם לכולם לחושב שהם יהיו מושלמים ביחד. א-ב-ל ברגע שהם באמת יהיו ביחד במוקדם או במאחור הבאנטר יעלם ואז זה לא שווה יותר!

leeloo

New member
את יודעת מה

אחרי שקראתי את מה שרשמתי, וחשבתי על זה קצת, גם אני הגעתי למסקנה שזה באמת לא יילך טוב ביניהם. זה מצחיק ונחמד כל עוד הם יורדים ככה אחד על השני, הם יכולים להיות מצויינים בתור אח-אחות אבל באמת ברגע שהם ייצאו ביחד, וכל ה"קסם" של ההקטנות ביניהם יעלם, זה בהחלט יהרוס. ראיתי אתמול ראיון עם לורן גרהם והיא נתנה רמז קטן בקשר לפרק האחרון בעונה, והיא אמרה שיקרה משהו שקשור בכריסטופר... אולי הוא יתחתן?.. אולי הוא ירצה לחזור ללורליי? אולי הוא ימות? אולי נגלה שהוא לא האבא האמיתי של רורי? (לא סתם, זה כבר באמת לא הגיוני)

למעלה