שאלה

FOX3000

New member
שאלה

לפני כמה שבועות אולי יותר הייתה כתבה ב-YNET על הגולף V6 ופשוט אמרו שהרכב לא מי יודע מה. לחבר שלי יש אחת כזו מודל 2000 והאוטו מצוין גם נהגתי עליו מעט והתרשמתי לטובה. מה דעתכם?

pedal

New member
Golf VR6 Vs Golf V5 Vs Golf GTI

שלום, אחת ולתמיד, הייתי רוצה לדעת מי הטובה מבין השלוש, החזקה והמהירה? תודה !!!

SENDA

New member
פרוט...

בסך הכל גולף אינה מכונית ספורטיבית, אלא מכונית בגודל בינוני איכותית מאוד מתוצרת היצרן הידוע שחוץ מהגרסאות הרגילות, יש לה כמה גירסאות מחוזקות. ה 1.8 הינה מכונית עם מנוע 1.8 מוגדש שנותן 150 סוסים והכח מגיע בטווח מאוד רחב של סל"ד (מ 2000 עד 5500) הגיר הינו ידני. ה V5 הוא רכב עם יותר כוח (170 סוסים בגרסה החדשה) ועם גיר טיפטרוניק שלפי מה שנהגתי עליו די מפריע בנהיגה ספורטיבית. ה V6 או ה VR6 הם גירסאות שונות כאשר VR6 גרסה ישנה יותר, 174 סוסים, גיר ידני. V6 הגרסה החדשה, 200 וקצת סוסים גיר ידני 6 הילוכים והנעה 4*4 בעייתית, כלומר רוב הזמן 95% מהכוח עובר לגלגלים הקדמיים כאשר הרכב מרגיש אובדן אחיזה הוא שולח כוח לגלגלים האחוריים. כל הדגמים אינם ספורטיביים במלוא מובן המילה, הם רכים יחסית וכבדים יחסית. ה V5 בכלל לא מגיע כידני. המחירים גבוהים מאוד 145K ל 1.8 155 ל V5 ו 185 ל V6 ולפי דעתי מחירים אלו לא מצדיקים קניה של הרכב הזה. דרך אגב ה 1.8 מקביל ל איביזה טורבו שיש לה את אותו המנוע (רק קצת יותר חזק 156 סוסים) ומשקל נמוך בהרבה (כ 200 ק"ג פחות) והיא במחיר של 104K ש"ח ולהזכיר שהם מאותה חברה בערך.

pg18

New member
אתה מתכוון לV6 או VR6 ?

כי יש הבדל בין שני הדגמים.

pedal

New member
אני לא מכיר את ה V6 אבל..

אני מכיר את הדגם גולף VR6 שהופיע בארץ עם הצורה הקודמת. האם ה V6 הוא לא פשוט סוג המנוע? בכל מקרה...מה היתרונות של כל דגם ?

sronis

New member
ה-V6 מכונית טובה, אף אחד לא אמר

שהיא לא. אבל 186000 ש"ח????? על מה??? מחיר שערורייתי הופכים את הגולף הזאת לקנייה פשוט מטורפת מבחינת מחיר. באותו מחיר ניתן לקנות מכוניות ספורטיביות יותר, מרשימות יותר, מהירות יותר, גדולות יותר, מהנות יותר ומה שלא תרצה. בגולף יש המון פוזה - אבל רק לאלו שלא מבינים. קח אימפרזה טורבו. פחות מ-160 אלף ש"ח נותנים לך: 1. מכונית יותר חזקה. 2. מכונית יותר ספורטיבית עם התנהגות כביש עדיפה. 3. AWD אמיתי ולא בכאילו כמו בגולף. 4. יותר מרווח. 5. אם אינני טועה אפילו לא הרבה פחות איבזור! 6. יש עוד... בקיצור - לא לעניין. רוני

B.M.F

New member
באמת רוני ..

הרי זאת הגולף הכי יקרה וחזקה - אז ברור שזה אוטו מעולה !!
ולסיכום, אתנחתא קומית - תלחצו.

FOX3000

New member
מבחינת המחיר

אני מסכים איתך רוני במאת האחוזים אבל למשל מי שקונה GTI או אפילו יותר מזה את ה-V5 לא עדיף לו לקנות כבר את ה-V6? הכי הורג אותי זה שיש אנשים שקונים יד שניה VR6 המכוניות הללו גמורות לאללה

sronis

New member
לא. עדיף לו לקנות קליאו ספורט.

עולה עשרות אלפים פחות - נותנת הרבה יותר. גולף "GTI" (הרסו את הכינוי) היא קנייה מטומטמת להפליא ב-150 אלף ש"ח בערך. V5 היא בכלל רק אוטומטית... ודווקא VR6 היא קנייה טובה כמשומשת. אומרים שהיא מתנהגת טוב יותר מהגולפים החדשים, יש לה מנוע טוב מאוד וקל לשיפורים (למרות שאין טורבו) - יש הרבה בשוק, חלקן נקנו בידי אנשים שרק רצו גולף חזקה ולא קרעו את האוטו. רוצה גולף עם תמורה טובה למחיר? חפש VR6 ידנית משומשת. (אחרי שנתון מסוים, המחירון שלהם ירד בטירוף, כדאי לבדוק...) רוני רוני

למעלה