שאלה

רק בזכות הקישור שהבאת כרגע שמעתי אותו..::]

שיר מדהים! אבל מה הפלא, נו, קווין. (אל תבינו אותי לא נכון, יש להם גם שירים שאני פחות מצליחה להתחבר, כמו רדיו גה גה, אבל לפחות הדעה שלי זה שהרוב המוחלט של השירים שלהם ממש ממש מוצצלח..:]] )

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif אז מה,

אני היחידה שחולה על רדיו גה גה? כן, הוא אמנם פשוט כזה, מילים לא קשורות, אבל אני ממש אוהבת אותו ומודה לרוג'ר שכתב את השיר כי זה שיר מעולה להופעות, אני חושבת שהקהל אוהב את השיר כי הוא מרגיש שהוא יכול להצטרף לשיר עם הכפיים והכל. טוב יאללה חפרתי. D: אה כן, ברייטון רוק, חולה על השיר הזה! מי כתב והלחין אותו, אגב?

Great Pretender

New member
לגבי רדיו גה גה -

אני אוהבת את השיר הזה רק בגלל הסיבה שבגללה רוג'ר כתב את השיר.
זה כ"כ מצחיק...
~ תהרגו אותי ~

לא חפרת...ואת האמת, המילים דווקא סבבה--

הבעיה היא ההקדמה לשיר. כמו למשל סינרגיה ובית הבובות- לכל שיר הקדמה באורך של איזה אני לא יודעת מה.. זה יכול לשגע אותי..::] אבל דווקא יש לו מילים נחמדות (משהו על זה שעזבו את הרדיו ונשארה רק הטלוויזיה או משהו, לא?)

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif להפך.

הוא אומר שכל מה שהם שומעים זה רדיו גהגה, גוגו, בלהבלה XD ואני ממש אוהבת את הקצב של ההקדמה O:

אני מת על איך שהוא שר את ה-Magic

בגרסאת האלבום. הקפיצה הזאת בקול פשוט אדירה!

IדביבוןI

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

אני גם אוהבת את איך שפרדי שר בגרסת האלבום, כאילו ל"ג'ני" יש קול צייצני כזה. והסולו גיטרה מדהים [!], מראה לנו מה בריאן באמת שווה. וחוץ מזה, ההופעה ביוסטון ב-77 כל-כך טובה. אני חייבת לצרף קישור לLOML, רק בגלל שאני אוהבת אותו הרבה יותר מהגרסת אולפן: http://www.youtube.com/watch?v=F64yN5tbE6k

y o u a n d i

New member
אני גם אהבתי את השיר הזה,

אבל רק בזכות היכולת של בראיין פה, לכן אני חושב שהוא לא מקבל את הכבוד של שאר שירי קווין כן רק בראיין ואולי קצת רוג'ר מרשימים פה. אני לא ממש שמעתי היכולות של הקוליות של פרדי פה. אבל בסך הכל שיר יפה שמפעיין את שנות השבעים בקווין.

למעלה