שאלה...

niriq

New member
שאלה...

אני מתלבט בין הVS למובי. קצת מטריד אותי הגובה- אני 1.70 ואמרו שזה כלים גבוהים יחסית. עזבו שנייה את הנסיעת מבחן שאני אעשה גם ככה... אם יש למישהו ניסיון אני אשמח..

yoni3003

New member
לי יש VS חדש ואני מרוצה עד הגג

אומנם רק 250 ק"מ אבל הכלי יציב ונוח וממש קל לתמרן איתו היום במקרה איזה אדיוט חתך אותי אז נתתי בגז פעם ראשונה(הרצה אתה יודע) ולמרות שהרכבתי הכלי האיץ ל100 בלי בעיה ואז צפרתי ועשיתי לאדיוט אצבע משולשת גדולה ויפה בליווי תנועה של משוגע אחד.... לגבי המובי אני לא יודע לענות לך אבל אומרים עליו דברים טובים... ככה ששתי הכלים טובים יש מבחן בפול גז שם תוכל לקרוא גם על המובי וגם על הVS אם תרצה VS בכל מקרה שלח לי מסר ואני אדאג שהסוכן יחזור אליך ויתן לך הטבות (התארגנו כמה חבר'ה ועשינו קנייה מרוכזת) אז בכיף נדאג גם לך שתקבל את מה שאנחנו קיבלנו. שיהיה בהצלחה בכל מקרה

bigfoot7375

New member
זהירות, חביבי....

למרות שאני מסכים באופן עקרוני למה שעשית, זה גם יכול להיות ערס מניאק שפשוט ייתן גז, יעלה עליך וחסל סדר דו גלגלי (או בכלל...) עדיף לבלוע את הכבוד, ולהמשיך לחיות! אל תתעסק עם בהמות על הכביש כי אז תמצא את עצמך במלחמה כל היום, כל יום.... חוצמזה, טוב לשמוע מישהו שמרוצה מה-VS (גם אני חושב בכיוון שלו...)

למעלה