אז כך..שאלה
שלום! אנחנו לקראת פגישה ראשונה לקראת תרומת ביצית בשל בעיה גנטית. מהי ההכנה ההורמונלית שיש לבצע לפני ההחזרה במידה ואין קושי להכנס להריון?![]()
איך בדיוק מתאימים את הנתרמתאז כך..
החל מיום שלישי של המחזור את מקבלת אסטרגן או ע"י פרוגינובה או אסטרופם. יומיים לפני ההחזרה תתחילי לקבל תמיכה של פרוגרסטרון. פה יש מגוון של שיטות הכוללות זריקות של גסטון האיום, אטרוגסטון, פנינים, קירנון... אני מצרף לך קישור של סינכרון הומונלי בנושא.
שלי שלוםשאלה
שלום! אנחנו לקראת פגישה ראשונה לקראת תרומת ביצית בשל בעיה גנטית. מהי ההכנה ההורמונלית שיש לבצע לפני ההחזרה במידה ואין קושי להכנס להריון?![]()
שלי שלום
אני קיבלתי דקפפטיל 3.75 15 יום לפני תחילת המחזור והוא דיכוי ממושך של המערכת ההורמונלית הטבעית שלך ובכך משהים את המערכת שלך עד להתאמה בינך לבין התורמת. וזה עבד על הפעם הראשונה. יש ליבת חודש מהטיפול הזה.![]()
![]()
![]()
דקפפטיל![]()
שלום לאור כוכב הצפון! קודם כל שמעתי שמגיע לכם המוןמזל טוב! האם דקפפטיל ניתן לבליעה או להזרקה? האם חוץ ממנו לא קיבלת טיפול הורמונלי אחר עד ההחזרה?
על המידע![]()
לא תת עורית אלא תוך שריריתדקפפטיל
מזריקים. זריקה תת עורית.
![]()
שלום לאור כוכב הצפון! קודם כל שמעתי שמגיע לכם המוןמזל טוב! האם דקפפטיל ניתן לבליעה או להזרקה? האם חוץ ממנו לא קיבלת טיפול הורמונלי אחר עד ההחזרה?
על המידע![]()
![]()
על המידע![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.