שאלה!

puritania

New member
שאלה!

ישנה להקה בשם Ultimate spinach. קשה נורא למצוא דיסקים שלהם ככה סתם, אני מחפשת כבר הרבה זמן, וקשה נורא גם למצוא אנשים שמכירים אותם. אולי לא פניתי לאנשים הנכונים, אבל בכל זאת.. רציתי לדעת - אם מישהו כאן שמע עליהם\אותם, ומהי דעתו.

LEATHER REBEL

New member
בכלל לא קשה

בנט יש אותם בכמה וכמה חנויות... אני את שלי קניתי בנט. איך מגיעים לאותן חנויות בנט? מקלידים ULTIMATE SPINACH CD בכל מנוע חיפוש קיים, והופ - מגיעים למבחר האפשרויות. אני אישית הכי אוהב את האלבום הראשון.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

גם אני סבור שהאלבום הראשון הוא מוצלח במיוחד. חברת אקרמה הוציאה קופסא שמכילה את שלושת אלבומי הלהקה. את הקופסא הנ"ל רכשתי דרך e-Bay.

בפיתה

New member
מנצל"שת - שאלה על השיר dream on

המקור הוא של לד זפלין או שמא של ארוסמית'? ואולי לד זפלין כלל לא שרו את השיר ואני סתם לוקה בזכרוני? תודה.

AeroTom

New member
אין שום קשר ללד זפלין

אל תאמיני לתוכנות הורדה לא חוקיות...זפלין בחיים לא ביצעו את זה ולא היה להם שום קשר לשיר. זה שיר של אירוסמית' מאלבום הבכורה, ה-Self Titled (הנהדר) שלהם מ-1973.

LEATHER REBEL

New member
כן... מזכיר לי משהו

זוכרים את ההוא מלפני חצי שנה, שהיה משוכנע שבידיו ביצוע של ה DOORS ל STAIRWAY של זפלין? זוכרים איך שהוא התעקש והתעקש? טוב, בסוף הוא השתכנע שאולי לא כדאי להאמין לתוכנות הורדה כמו "קאזה", אבל עד שהשתכנע... כמעט עפו פה מכות.

LEATHER REBEL

New member
ובאותה הזדמנות...

DANZIG הקליט באלבומו הראשון גרסה ל THE HUNTER, בלוז ישן שגם FREE עשו לו גרסה שנים רבות לפני כן. מכיוון שקולו של DANZIG דומה מאד מאד לזה של ג'ים מוריסון, לא אתפלא אם העסק הופיע ו/או יופיע בקאזה תחת השם DOORS... אפילו שמבחינת הליווי ה"כבד" זה לא מסתדר. אגב, בחצי-קריצה, DANZIG עשה שם "מעשה זפלין", כלומר, לוקח לעצמו את כל הקרדיט בשיר למרות שברור וידוע שזה לא ככה.

almogi

New member
תסתכלו כמה חושבים שהסטונס מבצעים את

Brown eyed girl של ואן מוריסון. פשוט הקול שלו בשיר הזה מאוד מזכיר את מיק ג'אגר.

LEATHER REBEL

New member
תראה, אני מצאתי דרך לסיים ויכוחים מסוג זה

כלומר, אם יוצא לי להיקלע לויכוח כזה, אני ישר שואל את אותם "משוכנעים" כמה כסף הם מוכנים לשים על זה. זוהי שיטה מצויינת לפיה ניתן לדעת אחת ולתמיד עד כמה ה"משוכנע" דבק בדעתו. מי ש-לא מוכן- לשים כסף, הוא פחדן-שפן, ומן הסתם לא מאמין במה שהוא אומר. נסה את זה בעצמך... תופתע לראות עד כמה זה עובד ברמה הפסיכולוגית. ולא רק כשמדברים על מוסיקה, אלא בכל נושא -שאינו קשור- לכתבי הקודש.

Sea Urchin

New member
עכשיו נזכרתי ששמעתי פעם ביצוע של

Stairway To Heaven שנשמע דומה להפליא ל-When The Music's Over של ה-Doors. אני לא זוכר מי המבצע, אבל בטח שלא היו אלה ה-Doors.

Barmelai

New member
אני אוהב את שני האלבומים שלהם

Ultimate spinach היא מהלהקות החשובות ביותר עבור כל מי שמעוניין לחקור את האוקיינוס הפסיכדלי מעבר להרכבים ידועי שם כ LOVE, ג'פרסון איירפליין, קאונטרי ג'ו והדג והקוויקסילבר מסנג'רז סרביס. הם ניצבים בשורה אחת עם להקות כ STRAWBERRY ALARM CLOCK או CHOCOLATE WATCH BAND. אולי עד הערב אכתוב עליהם משהו מעמיק יותר בהודעה חדשה מאחר ונראה שהשרשור הזה התחרבש קצת עם איזה נצל"ש מיותר.

למעלה