שאלה

שרונמר

New member
שאלה

לפני יומיים הפסקנו את הטיפול התרופתי לתום. שום דבר לא עוזר, והחלטנו להשאיר אותו ללא טיפול. החלטה קשה, אבל אין לנו הרבה ברירות. עשינו המון ניסיונות, ושום דבר לא עוזר. תופעות הלוואי קשות... מכירים מישהו שחי ללא טיפול? אפשר למצוא משהו כתוב על כך? שרונה

כולי תקוה שזה בהתייעצות רופא

מכיוון שלהישאר ללא תרופות זה נשמע לי סיכון גדול מאוד במצב שלו

tropical888

New member
הי שרונמר

אינני מכירה אשנים ללא טיפול תרופתי. ניסיתם גם רופאים שונים? וחוץ מכל זה , קיים כלב שמרגיש את בואו של ההתקף כמו כלבי נחייה לעוורים אך זה לאפילפטים. כמובן שזה גם עולה כסף... לא יודעת כמה אבל אני יודעת שזה דבר מצליח בארה"ב בהצלחה לכם

מה עם דיאטה קטוגנית?

נמצא שזה עוזר לילדים שאינם מגיבים לטיפול אומנם זה דורש שינוי אורח חיים אבל שווה לנסות! יש כאן גם אב שמספר על כך שהם מנסים
חיים בטוח יודע מי ההורים שמנסים את הדיאטה הקטוגנית !

מצאתי כינוי- רפי אלצק

תריצי חיפוש בפורום דיאטה קטוגנית , רפי אלצק כותב רבות על הדיאטה

ענת71

New member
לכל התרופות יש תופעות לוואי.

זה מאד מסוכן להשאר בלי טיפול תרופתי אני גם יודעת שצריך להוריד את התרופות בהדרגה. אם תורידו את התרופות זה עלול לגרום להתקפים מרובים.

שלום

היה בפורום משפחה כזאת. משפחת חייקין. כל מצב הוא שונה. תנסי קודם לדחוף את המערכת להשקיע בקוצב עבורכם. אולי ילך?

שרונמר

New member
הציעו לנו לפני שנה את הקוצב.

עדיין עומד על הפרק... אנחנו לא רוצים כי יש לו שנט, ואנחנו לא רוצים עוד גוף זר בתוכו, כשבכל מקרה של חום נחיה בפחד ולא נדע אם זה השנט או הקוצב. בכל מקרה הסיכוי נמוך מאוד עבורנו בגלל ריבוי המוקדים, ושישנם פרכוסים שמתחילים בימין, עוברים לשמאל, ושוב ימין למשך מספר דקות... מתי המשפחה הזאת היתה בפורום? שרונה

הי

כמה שנים. היו להם שנים קשות אבל הילדה שכיום בת 14 , לדוגמא "אפילו" הצליחה מאוד בלימודים, וזה לא היה פשוט.

חייםלוי

Member
מנהל
הוא עדיין כותב בפורום שורשים משפחתיים

תחפשי אותו שם ותפני אליו במסר. עצוב לי לשמוע על תום. אולי באמת תנסו את הדיטאה הקטוגנית. אצל רפי זה מצליח אולי גם אצלכם. תרופות במצב שלו כנראה שאין כבר באמת טעם לקחת. הן פשוט לא משפיעות עליו חוץ מתופעות הלוואי הבלתי נסבלות. על הדיאטה הקטוגנית את יודעת בדיוק כמוני. ראינו אותו סרט
נכון שזה קשה אבל התקפים כמו שיש לתום יותר קשים, לעניות דעתי.

שרונמר

New member
תודה על המידע

תום, למרבה הפלא, עם פחות פרכוסים... טפו טפו טפו... הבעיה היחידה היא שהוא באי שקט נוראי, ממש היפראקטיבי. בדרך כלל הוא לא כזה, ואין לי מושג מה הסיבה, מקוה שזה לא בגלל העובדה שהוא ללא טיפול... לא יודעת לגבי הדיאטה, הוא נורא רזה וקטן, והעובדה שיאבד משקל לא טובה בשבילו. כבר התיעצנו לגבי זה, אולי בכל זאת ננסה...אולי...לא בטוחה... הרופא לא נתן גיבוי להחלטה, רק שתק ונאנח. שתק- הסכים? לא יודעת, לא משנה לי כל כך. כל כך נמאס מהמחלה המגעילה הזאת, מחוסר האונים, מהציפיה לפרכוס הבא. שונאת את זה. סליחה על הדכאון שרונה

שרונמר

New member
עזרתם מאוד

יש לי איפה לשפוך את הלב וזה הרבה...אצל מי שמבין...ולא רופאים... תום לקח טופמקס, כרגע לא. התרופה גרמה לפרכוסים ארוכים יותר, אך ללא איבוד הכרה. היו צרות עם הדיבור, אז הפסקנו. דיאטה קטוגנית - לא יודעת. עשינו את הדיאטה החדשה של דוקטור היימן, לא משהו... תודה לכולם על האכפתיות שרונה

שאלה

אם תום לקח או לוקח טופמקס אז אסור לו לעשות את הדיאטה. זה רשום בעלון לצרכן. רק לידע כללי.

השאלה הזאת עלתה לא מעט כן טיפול לא טיפול ???

אני מקווה שיהיה בסדר ויעבור בשלום !!!! אך....פיקוח רפואי צמוד מחוייב במצב הזה שלא לסכן את תם שיהיה בהצלחה אני סומך על שיקול דעתך רפי

למעלה