שאלה

rumeio

New member
אני חושב שהשיר נכתב על עולם המוזיקה

ועל איך שעמיר רואה אותו

odery

New member
תעשיית המוסיקה,יותר בקטע של הביזנס

על עולם המוסיקה יש את ניצחתיתי הכל

אנונמני

New member
מי אמר לך?

פעם כתבו פה שאיזה מישהו מההפקה אולי או משהו כזה אמר שמדובר על מה ש odery כתבה. חוץ מזה..אם הוא כתב שיר על התקופה הזאת זה בטח היה באלבום הראשון אולי השני..אבל לא נראה לי שאחרי 4 אלבומים שהוא כתב וחזר בתשובה והתחתן הוא יכתוב שיר על התקופה הזאת..

פזית 1

New member
אנונמני צודק, זה נכתב על

המוזיקה.... אבל כל אחד לוקח את זה למקום שהוא הכי מזדהה איתו... זה מה שיפה במוזיקה של עמיר..., לא? יום מבורך לכולם

אני חושב שהוא נכתב על הסמים וגם על המוסיקה

למרות שיותר טיפה על הסמים. אבל באלבום "הכל עד לכאן" עמיר בהחלט מביא את עצמו יותר, הוא יותר מביע את עצמו. הוא מספר על כאב. שימו לב בשיר "שיגרה","בורח" אלה הם שירים עצובים! הם מספרים על מצב כלשהו, על תקופה מסויימת. אני אישית לוקח את זה לכיוון בו הוא "חיפש את עצמו" והיה טיפש והחל לשהתמש בסמים.

אנונמני

New member
למעשה odery צדקה

אני חושב שאנשים פשוט לא יודעים הרבה על החיים של עמיר אז כל שיר הם מנסים לקשר לדברים שהם כן יודעים עליו

גם אני שמתי לב..אבל אתה כתבת אודליה צודקת ואז

כתבת את ההודעה שלך.....זה נראה שאתה ממשיך את הדעה שלה......... ואם אתה חושב שאתה יודע פה יותר מכולם אתה טועה כי אתה לא.......התגובה שלך נשמעת כאילו אתה יורד פה על אנשים שבסך הכל משייכים את השירים למה שהם חושבים או למה שנשמע להם הגיוני או למה שהם שמעו פעם מאנשים אחרים....

אנונמני

New member
וואי וואי איזה טענות קשות.

מה שכתבתי בכותרת זה היה לפזית..שאם כבר מישהו צדק אז זאת אודליה(ולא אני) . בוא אני אחדש לך,אני יודע פה פחות מכולם,לא יורד על אף אחד..אני לא יודע דברים שאחרים לא יודעים,כל מה שאני יודע זה מה שכתוב כאן, בפורום. לא פסלתי אף דעה אמרתי רק מה נראה לי ומה לא נראה לי. חבל שאתה כותב דברים באוויר בלי ביסוס.

פזית 1

New member
יואייי...מחילה מכם ובמיוחד מאנונמי ../images/Emo201.gif

יואיי אני ממש ממש מתנצלת... עכשיו אני קוראת את השירשור בשנית ופתאום אני רואה שעניתי לא לעניין בכלל....
זה בגלל בעיית אינסטלציה קשה ביותר באזור א.א.ג. (אף אוזן גרון) שהייתה לי השבוע.... השיר "הכל עד לכאן" לפי דעתי הוא על תעשיית המוזיקה בישראל ועל כל "תעשיית השוטים" הזו. בזכות זה למעשה הוקמה "נבל העשור". אך שוב, מה שיפה בשיריו של עמיר, שכל אחד יכול לקחת את השיר, את המילים ואת הניגון למקום שאליו הוא הכי המתחבר... לפי דעתי, (ונא להתחשב, בעיית האינסטלציה עדיין קיימת), עמיר בעצמו לא אומר בעצם על מה נכתבים שיריו (חוץ כמובן משיר הוודקה ובחייאת
) הוא נותן לכל אחד את הדרור להתחבר לשיר מהמקום שאליו הוא מגיע.... שבת שלום ומבורכת לכולם...

פזית תוספת ברשותך

עמיר אמר על השירים הבאים: "עיניה". "בת מלך" (לפחות רשום בעטיפת הדיסק). "בחיאת". "הוודקה". "גולן". "יום הולדת". זאת הרשימה שידועה לי בכ"א. שבת שלום.

כנס...

אני חושבת שלא צריך לדעת למה ועל מה כתב עמיר את השיר אבל כדאי שכל אחד מאיתנו יכוון ת'שיר אליו ולמה שהוא מרגיש ורוצה לשייך את מילות השיר אל רגשותיו כאשר הוא מאזין לשיר המשך יומטוב לכולנו
אם היאוש בא לקראתך אל תתן לו

למעלה