שאלה

תומרהיס

New member
שאלה

עזבו לרגע את הדיון הפילוסופי של גאווה כן לא שחור לבן. מה הקטע של ללכת ברחובות ערומים? למה ההומוסקסואלים חושבים שאם הם ילכו ערומים ברחובות זה יגרום לסטרייטים לחשוב שההומוסקסואלים הם אנשים רגילים בדיוק כמוהם? הם לא מבינים שהם מוזילים בכך את מעמדם? תארו לכם שכשהשחורים בארה"ב נלחמו למען זכויותיהם הם היו מפגינים בערום, נראה לכם שזה היה מחזק את המעמד שלהם? והאם זה נכון שבירושלים המצעד מתוכנן להיות יותר סולידי?

אשרת

New member
המצעד בירשולים הוא הרבה יותר סולידי.

אני לא יודעת מה איתך, אבל עד כמה שאני יודעת ללכת עירום בחרובות זה עבירה על החוק, ואם אתה מתייחס למצעד בת"א, לא זכור לי שהיו מערצים והוגשו כתבי אישום נגד מישהו שהלך בעירום, אז אתה מוזמן להפסיק להשתמש בפרובוקציות זולות ומוזות. הלוואי שלגאים פה יהיו את הזכויות שיש לשחורים בארה"ב. עכשיו, תנסה למצוא טיעון קצת פחות דמגוגי ועצוב.

תומרהיס

New member
פסדר,

לא ערומים אלא עם בגדי ים. מי שהולך בבגד ים ברחובות נראה לי בלי קשר לשום דבר אחר סוטה וחולה נפש אז אם הם רוצים לשנות את התדמית שלהם מומלץ שיסתובבו ברחובות כמו אנשים נורמלים.

תומרהיס

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אני לא מגדיר אדם כחולה נפש בגלל נטיה מינית כזו או אחרת, אני לא יודע אם זה מולד או נרכש, אבל זה לא משנה. אבל... מי שמסתובב 3/4 ערום ברחובות זה מראה שיש לו בעיה קשה, חבל שהם משחקים לידיים של המתנגדים להם, במקום להשרות את התחושה שמדובר באנשים רגילים הם משרים את התחושה שמדובר באנשים מסובבים. דרך אגב, אני משוכנע שרבים מקירבם מתנגדים לאופן ההתנהלות של המצעדים שבעצם הופכים את מה שהם קוראים אהבה לסתם זנותיות.

meetAmeet

New member
אז תדרוש שהמצעד יעשה בלבוש הולם.

דרישה הגיונית יותר באין שיעור מלבטל את המצעד. ולפי הבנתי, המצעד בירושלים ישא אופי צנוע.

יש גם לא מעט סוטים וחולי נפש לבושים ברחובות

בגד ים עוד לא הפך אף אחד לסוטה או חולה נפש. אך לעומת זאת שטיפת מוח מהסוג החרדי הפכה לא מעט לכאלה.

מדוע בעצם לא ללכת עוד צעד וללכת עירומים?

יש אנשים שמאמינים בפילוסופיה הזו בכל ליבם. הם חושבים שלנופף בשטרונגוליהם לעיני כל ובפרהסיה היא שיאה של הגאווה. האם תתמוך בזכותם הגאה לצעוד מול ביתך?

כחלחל

New member
וללכת כל השנה בבגדים מימי הביניים

עם "שמלות שחורות" של פריצים מתקופות חשוכות ועם כובעים מפרווה של חיות מתות בחום הישראלי (על כל המשתמע) וכו' וכ' כי זה מייחד אותם ומזהה את השיוך שלהם בקהילה. כל אחד ילבש (במסגרת החוק, כמובן) מה שנוח לו ומי שזה מפריע לו שירכוש כרטיס לכוון אחד לאיראן

מה יש לכם מ"אירן" מתנחגלים יקרים.

כיום מי שיוזם משטר דת של רעלות ואפס זכויות אזרח היא בכמה דרגות הרבה יותר היא סעודיה ושלל יוזמותיה. לא אירן.

אם אתה כל כך מחזיק מאירן אתה מוזמן להגר לשם

פה זה ישראל, לא אירן ולא סעודיה. מי שלא מוכן לחיות במדינה דמוקרטית ששומרת על זכויות אזרחיה, כל אזרחיה, ולא פוגעת בהם כל שני וחמישי, מוזמן להגר לכל אחת מהמדינות שציינתי, כולל לצפ' קוריאה, ששם בכלל יקבלו אותם "בחיבוק ידיים" ויישמחו לשלול מהם את כל זכויותיהם.

ממתיק, אני מבין שאתה עורך עם עצמך

תחרות של קריאות גנאי. אגב, גם צרפת פוגעת לכאורה "בזכויות אזרח" כשהיא מונעת לבישת רעלות ברחובותיה וכנ"ל מדינות נוספות שהולכות בעקבותיה. אבל אירן אירן וקוריאה, כפי שארחים נוהגים לעשות עם הרייך , אבל בהקשר הזה זו פשוט לא דוגמה למקרה קצה. סעודיה עולה בשתי מדרגות לפחות בקיצוניות שלה למול בנוגע למידת החופש שהיא נותנת לאזרחיה. .

ועדיין לא ענית לי

האם תתמוך בזכותם של נודיסטים גאים לצעוד ברחובות עירך, כדי להביע את תרעומתם על הפגיעה והקיפוח באמונה ובכזויות שלהם להסתובב חופשי חופשי לעיני כל. או שמא במקרה זה החלטת לקחת לעצמך דרכון אירני?

adiavn

New member
אתה מבלבל בין שני נושאים שאינם קשורים

נודיזם זו בחירה של סגנון חיים. הומוסקסואליזם זו נטייה מינית - לא בחירה. יש לך כתבות על אפלייה נגד נודיסטים?

אצל חלק זה לא דיכוטומי.

מול שיעור מסויים וקטן יותר של הומוסקסואלים הנמצאים על קצה אחד של הסקאלה של משיכה מינית (זו של משיכה לבני מינם), ישנה כמות גדולה מאוד שאצלהם הנטיות הן אמביוולנטיות ולא מוחלטות, אצלהם ישנם תהליכים שונים וכאן גם נכנס בסוף אלמנט של בחירה. נודיזם היא השקפת עולם הנובעת מפילוסופיה מסויימת, הרואה בהתערטלות לעיני כל כאמצעי לשחרור /השגת אושר והשתחררות מעכבות חברתייים ומחסומים ומטרות נוספות. האפליה כנגד נודיסטים היא מובנית מאליה, כאשר אדם אשר ירצה לממש את אמונתו הפילוסופית ולהתערטל לעיני כל ובכך להתקרב לאמונתו מיד יספוג סנקציות חברתיות יעצר יועמד לדין ויתכן שיכלא.

adiavn

New member
אתה יודע מה

אם אתה כל כך משוכנע בדיכוי של הנודיסטים, אתה מוזמן לארגן מצעד שלהם. בהצלחה.

meetAmeet

New member
כולם קראו את הערך בויקיפדיה והפכו דוקטורים!

גם אני קראתי, אתה קראת הנחה שהוגדרה כ"סבירה", והכרזת שהיא בטוח נכונה. וגם אם כן, אתה מניח הנחות על מוזרות כמו נהפך בדיוק להיות הומו מתוך הסקאלה (ואיך הולך הרכב ההומואים מתוך הסקאלה) שאינם מבוססים על יותר מדימיונך... גם מה זה בדיוק 3,4,5,6? אין לך בדיוק מושג, זה לא ש-4 זה רצון קל לזיין בתחת ו-6 זה רצון עז ואקסקלוסיבי.... אין הגדרות שכאלה... ומה זה בדיוק אלמנט של בחירה? אם הם נולדו עם משיכה מינית לבני מינם הגדולה ממשיכתם למין השני איזו מן בחירה יש להם? או שמא אתה טוען שהם צריכים ללכת על הצד ההטרוסקסואלי כי זה יותר מקובל?

למעלה