היי זוהרת וברכה הבאהשאלה
שלום לכולן, שנה טובה וחוג שמח לכולן. מה קורה עם בדיקת מי שפיר כאשר התורמת בת 25. האם עושים? שקיפות עורפית לפי הגיל הנ"ל ומדידת העורף 1:4000, סקירת מערכות תקינה. תודה על תשובתכן
עוד משהוא...שאלה
שלום לכולן, שנה טובה וחוג שמח לכולן. מה קורה עם בדיקת מי שפיר כאשר התורמת בת 25. האם עושים? שקיפות עורפית לפי הגיל הנ"ל ומדידת העורף 1:4000, סקירת מערכות תקינה. תודה על תשובתכן
ברוכה הבאה!שאלה
אלו דווקא.....ברוכה הבאה!
ואוו! בשאלה כזו עוד לא נתקלתי. באמת שלב שצריך לחשוב עליו - אילו בדיקות עושים בזמן ההריון? בדיקות שמתאימות לתורמת או לנו? זו כמובן שאלה לרופא, אני לא מבינה בענייני הריונות, אבל נראה לי שההמלצות כאן לפורומים שכנים של הריון גם היו במקום. בכל מקרה, המון הצלחה ונשמח לשמוע עלייך יותר.
מלח,למה אתה נדחף?אלו דווקא.....
שיר, אילו בדיקות שעושים במהלך ההירון. אילו דווקא השאלות שואלים אחרי ששואלים את הרופא. אילו בדיקות שלא חובה לעשות אלא מבחירה על-מנת לקבל תמונה על אפשורת של פגם גנטי כמו תסמונת דאון ועוד.... בפורום "היריון לאחר טיפולים" אין היריונות, פרט לזו שלנו, מתרומת ביציות ונושא גיל האם בשקולול התוצאות בדיקות הסטטיסטיות היינה אחד הפראמטרים לקבלת תוצאה אמינה. מאחר ובניגוק לרוב להיריונות בפורום השכן, גיל אם הגנטית, במקרה שלנו, הינה גיל התורמת. אז דווקא אני כן רואה את השאלה של זהורת, פה במקום הנכון. מסכת הבדיקות, תהיות ושאלות לא נגמרות אחרי שנכנסים להיריון הם ממשיכות למשך כל ההירון ואני מניח גם אחרי הלידה. לכן, ולמזלנו קיים הפורום השכן "הריון אחרי טיפולים" והפורום השכן של השכן "הורים לאחר טיפולים". אבל מידי פעם יש צורך לבצע התאמות למצבינו כמו נושאים הקשורים לתורמת ששם אני לא חושב יכולים לתת מענה. תמיד אמרנו שהפורום הזה הוא עבור תהליך תרומת ביציות, מהלך ההריון מתרומת ביציות וגם אחרי התוצר הסופי. אני מקווה שהפרשנות שלי הייתה מדיוקת למה שאמרו פה תמיד או שהיה פה שינוי מדינות שלא עודכנתי בו.![]()
מזל טוב וברוכה הנכנסתשאלה
ברוכה הבאה ושנה טובהשאלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.