שאלה

mishaled

New member
שאלה

הכין בארץ אפשר להשיג קטאנה לאימונים (לא בוקן), ב-300 ש"ח או פחות? בתודה, mishaled.

קטאנה ב-300 ש"ח ../images/Emo26.gif

אתה יכול להשיג קטאנה לתצוגה ברמת המחירים הזו בחנויות דו קרב בת"א ובש גל בבני ברק. פרטים על החנויות הללו כולל הנחה לחברי הפורום יש לך כאן.

Ryuha

New member
../images/Emo18.gif לא לאימונים

שים לב, קאטאנה במחיר שכזה (לא מדובר בקאטאנה כמובן אלא בחיקוי זול באיכות ירודה ביותר) אינה מיועדת לאימונים אלא לתצוגה בלבד ! בחיקויים המיועדים לתצוגה הפין המחבר את הלהב לידית (צוקה) נוטה להישבר מהר מאוד תחת לחץ קל ביותר, כתוצאה מכך הלהב עלול להתנתק מהידית ולעוף גם מחיתוך קל באוויר. באימונים מדובר במפגע בטיחותי מסוכן מאוד. חרב לאימונים (איאייטו) ניתן לרכוש ממאתיים דולר ומעלה. חרב חותכת (שין קן) מכמה מאות (ואף אלפי ) דולארים ומעלה.

mishaled

New member
אם החרבות נמכרות בחנות ספורט

האין זה אומר שהן מיועדות לשימוש מעשי?

amir_aikido

New member
לא בהכרח ../images/Emo18.gif

ראה הסברים יותר מפורטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=23350581&archive=1 וכן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=148&msgid=9041950 כעקרון, מומלץ לכל מי שאיננו מתאמן ותיק אצל מורה בעל ותק שלא לתרגל בחרבות מתכת
התרגול מסוכן ויותר מזה, בלי ידע, ניתן לשבור גם חרב טובה. אמיר

Kenshinkan

New member
לא, זה לא אומר

חנויות לציוד מוכרות מה שקונים, לאו דווקא מה שטוב. ספקים של חרבות איאייטו טובות: www.sword.co.il בהצלחה, בעז

דו קרב

New member
שלוש חרבות נקנו לפני כשלושה חודשים

לאחר בדיקתו ואישורו של אייל. מחיר החרב 1100 ש"ח. החרב איננה חדה. אני מייבא חרבות אלה כבר שנים רבות וראו ואישרו אותם מאמנים בכירים מצרפת וכאמור מר וייס. אני מקווה כי הקונים מרוצים מהרכישה וגם אם יש תלונות אני מבקש לשמוע, זה עוזר לי להשתפר. חרבות לקישוט הינם דופליקטים ודו קרב איננו מחזיק אותם בחנות.

amir_aikido

New member
רוני רק רצוי שתדגיש- חרבות לאייאידו

ולא "קטאנה". בעצם האמירה הזו אמור להיות ברור כי לא רק שהחרב איננה חדה, היא גם לא עשויה מברזל / פלדה ולא נועדה למגע בין חרבות אלא לאימון עצמי בלבד (של שליפה וחיתוכים)
הערה, למיטב הבנתי (המוגבלת בנושא זה), המחיר שאתה מציע הוא סביר בהחלט אם חושבים שהמחיר בחו"ל מתחיל באיזור ה- 200$ לחרב מאוד בסיסית, וצריך להוביל לארץ ולעבור מכס ומע"מ. אמיר

למעלה