שאלה

שאלה

אני מחפשת יעד לטיול בן שבועיים בערך, זול יחסית (לא אירופה קיצר), מעניין, שיש בו נופים ותרבות ויחסית קרוב... גאורגיה נשמעת לי טוב, אבל אין לי שום מידע עליה... יש עוד הצעות חוץ מזה? תודה ולילה טוב לכולם:)

sitvaniyot

New member
טורקיה

תרבות באיסטנבול, גם היסטוריה ונופים בהרים. וגם הזדמנות לבטן גב. חופש או לא?

אם כבר תורכיה

אז טרק קטן בהרי הקצ'קר (אם את בעניין של טרקים וכו') , הנוף מדהים, לא להאמין שזה תורכיה ואפשר לעשות מסלול של כמה ימים בכיף כיופאק. יש גם כפרים קטנים באיזור שאפשר לשהות שם, אני לא זוכר את שמות המקומות כי זה היה מזמן, אבל יש!

הרווק1

New member
אפשר לדעת מה הסכום המוקצב?

ומה אופי הטיול...? העולם גדול וזה בהחלט יעזור למקד את התשובות לטעמך ולתקציבך.

ממממ...

לא חשבתי עדיין על הסכום. והאמת שהתכנונים עדיין בהולד כי זה תלוי בעוד כמה גורמים שלא תלויים בי כרגע. בעיקרון אופי הטיול שאני רוצה הוא נופים ותרבויות. ובזול. גרוזיה קצת ירדה מהפרק לעת עתה מכיון שאחרי בירורים קטנים שעשיתי הבנתי שלטייל בה בצורה עצמאית לא הכי נוח .

הרווק1

New member
זול זה מושג נזיל...

הייתי שבועיים בספרד ועלה לי 700 יורו+ 400 דולר טיסה... לדעתי זה זול. אם את סטודנטית- טיסה לאתיופיה תעלה לך בסביבות ה- 670 דולר+ כ- 200 ש"ח זריקות... זה זול . תורכיה כמובן - וזו מדינה יפה!! אבל כדי להיות ספציפיים כדאי לדעת סדר גודל של סכום.

בהחלט צודק

למרות ששבועיים בחו"ל בהוצאה כוללת של כ- 5000 שקל פלוס מינוס לא נשמע לי זול במיוחד... אולי זול יחסית לאירופה אבל עדיין לא נכנס אצלי להגדרה של זול. זול מבחינתי זה מחיה בחו"ל ב 600 דולר לחודש. זה זול:) אתה צודק לגבי זה שאני לא ספציפית, כי האמת שאני עדיין לא יודעת מה קורה איתי:( רק רציתי בינתיים לשמוע באופן כללי רעיונות .

jeshu

New member
לשבועיים באתיופיה זה יקר כי עד שזזים שם חולפים להם שבועיים דיי מהר.

גם על טורקיה חשבתי

למרות שהמטרה היא לא בטן גב אלא יותר תרבות ונופים. יש לך עוד עצות חוץ ממנה?

sitvaniyot

New member
קרפטים

זול -כן, נופים- כן. טורקיה הכי מגוונת לטיול קצר. ובקשר לבטן-גב התכוונתי ליומיים שלושה ולא יותר.

natyh

New member
רעיון טוב

שמעתי שבקומונה בדיוק כתבו על יעד קרוב , וזול .

ליאורט1

New member
מנפגעי השביתה?

יש לי את אותה הדילמה כמו לך, עקרונית התכנון היה לחודש-חודש פלוס אבל תודות לשביתה המיותרת נסתפק בשבוע או שבועיים. חוץ מטורקיה וגאורגיה שהוזכרו הרעיון הנוכחי שלי הוא ירדן. אני עוד בשלבי החיפושים אבל נראה לי טיול מעניין וזול יחסית(בגלל הטיסה) לתקופה כזאת קצרה.

natyh

New member
באמת טיסות זולות

כאמור שמעתי שכתבו על יעד כזה .... אני לא אגלה איפה ....

האמת שלא

סיימתי ללמוד לפני שלוש שנים... הבעיה היא יותר בגלל אילוצי עבודה.

Temporary2

New member
שביתה מיותרת ?

ההישגים אולי לא מדהימים, אבל ככה אתה לפחות יודע שגם בקיץ הבא תוכל לטייל - מחירי השכ"ל נבלמו כרגע מלזנק חדות.

no 33

New member
חלק מדרך המשי-אוזבקיסטאן

מדינה מאוד מדהימה וזולה מדהימה ביופיה רק משמות עריה אפשר להיות בשוק בוכרה טשקנט חיווה סמרקנד מאוד מאוד מומלץ

למעלה