שאלה

dorm666

New member
שאלה

השבוע יש הופעה בבארבי כפ''ס! בגלל אהבתי הרבה לברי, אני הולך, למרות המחיר היקר... שאלתי היא: א)זוהי ההופעה הראשונה שאני הולך של ברי...אלו שירים הוא נוהג לבצע? ב)מדוע המחיר כ''כ יקר? תודה!

Shir FGS

New member
גם שלי זו תהיה ההופעה הראשונה

לכן אני לא יכולה לענות לך. אבל תהנה!

Drorrrrrr

New member
הי

א. ים המלח, כמה יוסי, צליל מכוון, בואי הביתה, אינני אוהב אותה, חם על הירח, הדמעות של לילי, עיר של קיץ, עד כלות, הפוך, אבק בנעליים, ככה זה, עיר מקלט. ועוד רבים וטובים. ב. כל הופעה סטנדרטית בימינו אנו עולה ככה, פחות או יותר. אין מה לעשות.

אז אני אקח פיקוד

קודם כל ברוך הבא. לשאלותיך, ברי נוהג לבצע רפרטואר מ-א-ו-ד רחב, בד"כ בין הופעה להופעה יש שינויים מינורים בכמה שירים, אבל כל הופעה זה משתנה עוד קצת וכך למעשה 2 הופעות בהפרש של חודשיים נגיד כבר די שונות אחת מהשניה. אז בשביל פלייליסט משוער, תנסה להסתכל על ההופעות (המלאות) האחרונות, פעם כל הסיקורים עלו למאמרים, היום לצערי הרב כבר לא מעלים סיקורים אז פשוט תעיף מבט אחורה. בכל מקרה, תתכונן לכך שאתה לא הולך להכיר הרבה שירים, אל תתבאס מזה. תפתח את האוזן ותכיר שירים מעניינים ושונים, לא תתאכזב! אהוד בנאי הגדיר פעם את ההופעות כ"פרסומת לאלבומים", תחשוב על זה ככה. מצד שני, לעיתים גם לא כל ה"להיטים" מופיעים, אני אישית יכול להגיד לך שאף פעם לא שמעתי את עבדים בהופעה, את חלליות שמעתי פעם וחצי בביצועים חצי מאולתרים... למה המחיר כל כך יקר? כי זו בדרך כלל הופעה ארוכה, הרבה מאוד שירים מבוצעים שם (תנסה לבקש שירים, בדרך כלל אם תנסה חזק הוא יחשוב טוב טוב על לבצע את השיר הזה), הרכב הנגנים רחב, מגוון ומעניין מאוד (שילוב של רע הגאון מוכיח עם ההרכב לשעבר של ברי, הכולל גיטריסטים גדולים כמו אורן לוטנברג וגידי רז ואת כרובי שמנגן על פגוש של מכונית...). אל תפחד מהמחיר, ההופעה שווה כל שקל

lollapalooza

New member
זה מה שקרה לי, אגב.

בהופעה הראשונה של ברי שאליה הלכתי, לא הכרתי כמעט שום שיר שלו, ולא רק שנהניתי מ-אוד, גם גיליתי כמה הוא מעולה וזה גרם לי להקשיב ולקנות את האלבומים שלו. כיף.

GiIad

New member
אהלן, עוד שאלה קטנה, רק לוודא

ההופעה חשמלית נכון? לא אקוסטית..?

GiIad

New member
יש לי מושג, הייתי בהופעה במצדה ../images/Emo13.gif

תודה!

למעלה