שאלה - Val di Fassa סלה רונדה

skiski1

New member
שאלה - Val di Fassa סלה רונדה

שלום, אני מתכנן את הנסיעה הבאה שלי לשנת 2013 לסלה רונדה דרך סקי דיל. הבנתי שהם מציעים 2 סקיפסים: סקי פס Val di Fassa (רגיל) וסקי פס Dolomiti Super Ski (מורחב).
כמו שהבנתי ב Dolomiti Super Ski יש כ1000 ק''מ של גלישה. ב Val di Fassa בחלק מהמקורות טוענים שיש כ200 ק''מ, וחלק טוענים שיש כ500ק''מ.

השאלה היא כמה באמת ק''מ גלישה כלולים בסקי פס Val di Fassa.
ואם אפשר גם כמה מסלולים מכל סוג (כחולים, אדומים ושחורים).

תודה רבה!

topsoul 360 out

New member
אז ככה...

הפס המורחב אכן מכסה מעל 1000 ק"מ של מסלולים, לא כולם במתחם הסלה רונדה, אבל כדי לגלוש בכולו צריך את הפס המורחב...
הפס של val di fassa מקנה לך גלישה אך ורק באתרים בעמק פאסה (קמפיטלו,קאנציי, ועוד איזה שניים קטנים וזניחים במורד העמק שרחוקים מלהיות מחוברים אליהם בגלישה)..
כשהייתי שם לפני 3 שנים לקחתי את הפס המורחב, וזה היה שווה את זה לדעתי (כי הפארקים שם בינוניים מינוס ולא היה אוף פיסט נורמלי אחד, כל ההר מסלולים)
אם אתה בקטע של מסלולים נטו- סלה רונדה אחלה אתר, ורצוי מאוד לקחת את הפס המורחב כי אחרת הוא ישעמם אותך די מהר..
אם אתה בקטע של אוף פיסט או פארק, הייתי ממליץ לחפש אתר אחר...

skiski1

New member
תודה רבה, ועוד משהו

האם תוכל להגיד לי את מספר הקילומטרים המדוייק שיש בסקי פס הרגיל?
והאם כדי לי באמת לקחת את המורחב? (וותק-3 שבועות של סקי)

תודה רבה!!

topsoul 360 out

New member
אני לא סגור על מספר הקילומטרים המדויק..אבל...

משהו באזור ה100 ק"מ מסלולים לכל העמק נשמע לי סביר...
אבל אני לא חושב שלבחור אתר לפי קילומטראז' מסלולים זה נכון, אלא אם אתה ממש רוצה ומסוגל לגלוש את כל הקילומטראז' הזה..
אני אישית עשיתי את ינואר האחרון בפורט דו סוליי בצרפת, ומתוך ה650 ק"מ מסלולים שיש סקי פס, רוב הזמן שלי התרכז במתחם שהוא באזור ה80 ק"מ מסלולים..פשוט כי היו שם כלכך הרבה אפשרויות לאוף פיסט, והיו פארקים מצויינים, שזה לא היה מורגש בכלל...

tomersi

New member
אין שאלה בכלל, תרחיב.

את הסקי פס הבסיסי אתה תמצה תוך יום וחצי עד יומיים....

skiski1

New member
אז זה אומר

שכדאי לי (אחריי 3 שבועות סקי, וגלישה ברמה בינונית) לקחת את הסקי פס המורחב?
אני פשוט מפחד שאני אשלם על הסקי פס המורחב, אך לא אשתמש בו כלל.

tomersi

New member
כן כן. תרחיב בוודאות.

גם אם תרצה לעשות את הסיבוב של הסלה רונדה (לא שזה משהו לספר עליו לחבר'ה אבל זה נחמד) תצטרך את הסקי פס המורחב.

skiski1

New member
לא חשוב תודה רבה לכל מי שעזר!

לא חשוב תודה רבה לכל מי שעזר! לא להתייחס לשאלה האחרונה.

marceloros

Member
מנהל
בידיוק, לא חשוב

סקי פס, אולי מלבד שבוע גלישה ראשון, תמיד לקחת את ההכי גדול גם אם לא מגיעים לכל המקומות.

למעלה