שאלה- Metal Gear Solid 2 איפה משתיק הקול של ה- SOCOM?
D Deadpool New member 10/5/02 #2 ישנו.. איזשהוא חדרון קטן , ובו פתח איורור זחל לתוכו , ותגיע לעוד חדר בו ארגז עם משתיק הקול הבעיה היחידה שאני לא ממש זוכר באיזה שלב, והיכן זה נמצא..
ישנו.. איזשהוא חדרון קטן , ובו פתח איורור זחל לתוכו , ותגיע לעוד חדר בו ארגז עם משתיק הקול הבעיה היחידה שאני לא ממש זוכר באיזה שלב, והיכן זה נמצא..
ד דוד65 New member 10/5/02 #4 עצה... תשתמש באקדח המרדים יש לו משתיק ולדעתי הוא הכי טוב. אם אתה לא רוצה שהאוייבים שלך יתעוררו, קח אותם לחדר(אחרי שהרדמת אותם) והרוג אותם עם ה socom.
עצה... תשתמש באקדח המרדים יש לו משתיק ולדעתי הוא הכי טוב. אם אתה לא רוצה שהאוייבים שלך יתעוררו, קח אותם לחדר(אחרי שהרדמת אותם) והרוג אותם עם ה socom.
ג *גלעד* New member 10/5/02 #5 אני יודע. אני לא צריך אסטרטגיה. פשוט לפעמים נוצר מצב שאין מספיק כדורים במרדים. ככה זה ברמה Hard.
S SOLIDUS SNAKE New member 11/5/02 #6 המשתיק נמצא... הוא נמצה בפלטפורמה בה מצאת את האקדח המרדים אך בקומה התחתונה העזר במבט מגוף ראשון לראות מסדרון קטן שם תפנה שמאלה שם יהיה אותה תעלת אוורור אליה הוא דיבר ושם יהיה המשתיק.
המשתיק נמצא... הוא נמצה בפלטפורמה בה מצאת את האקדח המרדים אך בקומה התחתונה העזר במבט מגוף ראשון לראות מסדרון קטן שם תפנה שמאלה שם יהיה אותה תעלת אוורור אליה הוא דיבר ושם יהיה המשתיק.