שאלה???

MerlinTheWizard

New member
שאלה??? ../images/Emo94.gif

בחופש הגדול קרה לי כמה וכמה פעמים שאני הולך ברחוב ביום שבו נאמר כי יהיה שרב ולא תנשוב רוח משום מקום ופתאום כשחם לי ואני מבקש טיפת רוח מתחילה רוח חזקה מאד כאילו היא הייתה מכוונת אלי! שאלתי היא האם זה קשור איכשהו לשליטה שלי ביסוד הרוח? האם זה היסוד המיוחד לי? או שזה סתם בולשיט?

itai90

New member
הי

הי מה שלומך גם לי זה קורה יש לי שאלה אליך מתי שאתה מבקש רוח אז אתה מדמיין את הרוח או רק מבקש? בברכת האור פם

MerlinTheWizard

New member
אני...

גם וגם רואה וגם מבקש. לא חשבתי על זה! האם זה אומר שיש לי קשר מיוחד לאלמנט הרוח? ------------------------------ מרלין ראש מסדר המכשפים

Unblessed

New member
חחחח, זה מזכיר לי משהו!

אין לי מושג, אבל איכשהו ידיד שלי הצליח לסחוב אותי לטיול של שישה ימים בהרי אילת, בערך בסוכות. כצפוי היה שם חם מאוד מאוד מאוד, וכולנו הזענו והתחננו לטיפת רוח בכל רגע נתון. באיזה עצירה, כשכולם שוכבים מתים על עצמם, על התיקים וכמובן על האבנים הכי דוקרות בתחת. איזה ילדה אחת אומרת פתאום, וױאי הלוואי והייתה עכשיו רוח. משום מקום התחילה לנשוב רוח בדיוק כשהיא סיימה את ההברה האחרונה של המשפט. כולנו צחקנו ונהנינו מהרוח. באותו היום, בעצירה הבאה, שוב חוזר אותו הסיפור, ושוב היא מבקשת רוח, ושוב בדיוק כשהיא סיימה התחילה לנשוב רוח עצבנית. למחרת, מישהי אחרת אמרה, וואי, הלוואי והייתה רוח. ואז לא הייתה שום רוח. הילדה המדוברת אמרה בצחוק, את לא יודעת איך, ואז היא ביקשה רוח ושוב הייתה רוח! הייתי בטוחה שהיא מכשפה מוצהרת כי חוץ מהקטעים האלה כמעט ולא הייתה רוח. בעצם רק בלילה ואז הייתה יותר מדי רוח... שמישהו יעבור עם מכבש על הרי אילת דחוף!!!

אסלן

New member
פחחח

גם אני רק חזרתי מהמדבר (חמישה ימים של טיול שנתי) ויש עשרות אם לא מאות הסברים למה שאמרת. מאוד קלוש (אין לך מושג כמה) שהיא תבקש רוח והרוח תבוא. מדוע? בגלל שמהנסיון והידע שלי זה לא עובד ככה. אבל תמיד יש סיכוי (גם אם הוא קלוש מאוד מאוד), אבל אם תנסה להסתכל מאוד כמה כיוונים (ולאו דווקא סקפטים) יראה לך ברור למדי מה קרה פה.

Unblessed

New member
אני מודעת לעובדה:)

לא חשבתי שזה בא לא באופן טבעי לשלוט ככה ביסוד הרוח:) זה סתם הצחיק אותי מאוד איך שזה קרה:)

itai90

New member
יש עוד דרך של כישוף

שאנמי לומד אליה כרגע היא ניקראת דימיון מודרך אתה מדמיין משהו והוא קורה(זה הרבה יותר מורכב אבל זה העיקרון הבסיסי) אז אני ימליץ לך על ספר שנראה לי שרוב האנשים בפורם מכירים(כי אמרתי אותו בערך 1000 פעמים) דימיון מודרך יצירתי של הסופק אופיאל תקרא תפנים או לא תלוי בך אבל ממליץ בחום לנסות בברכת האור פם

למעלה