שאלה

שאלה ../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif

אני חדשה כאן, אז אם נושא כזה עלה כבר לדיון, תסלחו לי
האם לדעתכם ה"משחקים" הם עניין של גיל? שמעתי את הדעה שאומרת, ש"משחקים" יכולים להיות בכל גיל, ובמובן מסויים אני יכולה להסכים עם זה. אבל, לשחק "משחקים" נתפס אצלי כמשהו ילדותי ולא בוגר ולכן אני נוטה לשייך את הנטייה הזאת לגיל היותר צעיר. אני לא רוצה לעשות הכללות של טווחי גילאיים, אבל באופן כללי, אני רוצה להאמין שבחורים בסביבות גיל ה-30 לא משחקים משחקים. ברור לי שיכול להיות בחור בן21 והוא כלל לא בקטע של משחקים. שוב, אני לא מכלילה, אבל אני כן מדברת על ה"רוב". מה דעתכם בנושא?

חןשסק

New member
היי בורכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא בדיוק הבנתי מה זה ה"משחקים" האלה שדיברת עליהם? את מתכוונת לטיזינג? למשחקי חיזור? משחקי קופסא? טאקי..?

danielo18

New member
היא התכוונה לשש-בש!

ואני יכול להעיד על עצמי - שש-בש מתאים לבני 21!

אני מתכוונת..

לכל משחקי הקשה להשגה האלה שיש... למשל, לא להתקשר ביום שלמחרת הדייט. לא להתנהג בהתאם לאיך שמרגישים, אלא לעשות את עצמך "לא בקטע" כדי למשוך את הצד השני. מה זה נקרא? ...טיזינג?

חןשסק

New member
חח לא- טיזינג זה להתגרות במישהו

מבחינה מינית חח... לנסות לגרות אותו ולא לתת לו (פליטת סקס לנוער לשעבר).. משחקי "קשה להשגה"? לא יודעת... זה מתאים לכולם- הרי כולם רוצים להרגיש שיש מישהו שירדוף אחריהם, שלא להתקשר כי לגרום לשני לרצות אותם יותר, ולא להראות פתטי או רודף חסר חיים, למרות שלדעתי לא להתקשר יום אחרי הדייט יכול להיות דבר מאוד מעליב ולא יפה, כי נפגשים, ואם רוצים להמשיך את הקשר אז למה לשחק...

Cobe Anan

New member
יש איזה אלמנט של השפעה חברתית,

שהיא חזקה מאד בגילאים צעירים, וניכר גם אלמנט של הבדלים בניסיון, מה שמוביל להבדלים בהתמודדות עם חוסר ביטחון עצמי בין גברים לילדים. אבל לדעתי, ההשפעה הכי גדולה על העניין נתונה לסביבה, ולכן תמצאי בני 30 שמשחקים, אבל סביר להניח שהם ממילא לא סוג הגברים שהיית יוצאת איתם..

Dark Muse

New member
זה כמו להגיד שאני רוצה להאמין

שבחורות בנות 30 לא עושות סרטים דיבלים, אבל מה לעשות שיש גם כאלו? מאיפה לך שזה הרוב אגב?

תראה,

אני יוצאת מנקודת הנחה, שבחור מגיע לסביבות גיל השלושים הוא מחפש כבר להתמסד (שזה כבר רציני יותר), ואז המשחקים יורדים... זה לא כמו בחור בסביבות ה-20 שלו..

מיטללל

New member
|כמה כיףףףףף שליה הצטרפה אלינו|

אני בהחלט חושבת (מקווה?) שבאיזשהו שלב לאנשים נמאס לשחק משחקים. תאכלס, זה דיי משעמם ונורא מעייף. אבל אני באמת חושבת שזה עניין של אופי ובשלות נפשית... לאו דווקא של מין או גיל. לדעתכם אתם "משחקי משחקים" ?

למעלה