שאלה...

*-*SUNSHINE*-*

New member
שאלה...../images/Emo9.gif

שלום שלום לכולם. יש לי שאלה,אפילו שעוד נורא נורא נורא מוקדם לי. 1.מה עושה אחת כמוני,שמתה לשרת רחוק מהבית ,אבל לצה"ל יש אלף ואחת סיבות לתת לי קל"ב???????? ו.....מישהי/ו יכול/ה לתת לי פרטים על: 1.קורס מכ"ים 2.גדנ"ע "חץ וקשת" תודה רבה!! -שני-

tzviran

New member
העניין הוא..

למה הצבא רוצה לתת לך קל"ב? אם הצבא רוצה כ"כ לתת לך קל"ב כנראה שהסיבה מוצדקת... עכשיו את צריכה לשאול את עצמך למה את לא מרוצה מהקל"ב הזה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אההה...

בעקרון,הצבא ככל הנראה יתן לי קל"ב כי אנחנו משפחה חד הורית ועוד מלא מסביב...
דבר שני,אחי,שהוא האבא של הג´ובניקים חוזר כל יום הביתה. אני רואה את זה ואני אומרת לעצמי:"מה הוא מפיק מהגיוס הזה???מה יוצא לו??" אבל בואו נתחשב שאני רוצה מאוד להתגייס והוא לא. חוצמזה ,שאני רוצה להרגיש ולטעום את הצבא עד הסוף.. אז מה עושים??? בצו ראשון לומר??? תודה! -שני-

Piccolo

New member
אם את באמת רוצה אז...

תצהרי בכל מקום אפשרי את מה שאת רוצה בדיוק... אם את למשל רוצה להיות קרבית.. פשוט תגידי את זה..תלחמי על זה.. תדברי על זה בכל מקום אפשרי.. שום דבר לא יעצור אותך אם את באמת רוצה את זה...

משפחה חד הורית

אני גם ממשפחה חד הורית ועדיין אשרת בסיירים. אז לא יודעת כמה זה קשור. כל עוד אתם לא משפחה שכולה. טפו טפו ..

tzviran

New member
תשובה מניסיון

הצבא ל-א נותן קל"ב בחינם למתגייסים שאינם בן יחיד או משפחה שכולה (ל עלינו), המתגייס צריך לבקש את זה בבקו"ם וגם לפני בריאיון עם מש"קית ת"ש. מי שלא מעוניין בקל"ב או בתשמ"ש (תוספת של כסף למשפחות עם מחסור) לא יבקש אותו ולא יקבל.. בהצלחה נ.ב. בכל מקרה לבנות קשה להתקבל לתפקידים קרביים אז אם מישהי רוצה בזה אז היא צריכה ללחוץ על העניין וכמובן פרופיל מתאים דרוש.

למעלה