שאלה..

נרקי

New member
שאלה..../images/Emo9.gif

מה הייתם עושות אם הייתן מגלות חס וחלילה שהבעל שלכם בוגד
אני לא נשואה אבל סתם שאלתי את עצמי
ותענו גם אתם

פעם בוגד תמיד בוגד

גם אם זה לא ברצף וזה בדוק מאנשים שאני מכירה אם אין ילדים אז תכף ומיד עוזבת אותו אם יש זה סיפור אחר... לא יודעת איך אעשה את זה אבל בהחלט ארצה לעשות את זה.

טל205

New member
זה תלוי בכ``כ הרבה דברים

באיזה גיל? כמה ילדים יש? באלו נסיבות? תמידי או מעידה חד פעמית? תשמעי, אחרי עשור ביחד אנשים מחפשים ריגושים ואפשר להבין אותם.(אך כמובן שזה לא מוסרי ואני מתנגד לזה.)

אם מישהי הייתה בוגדת בי אחרי

החתונה, אני מאמין שהיא לא הייתה רואה אותי יותר לעולם (והיא זו שהייתה אורזת את החפצים והולכת).

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

גם אצלי זה ככה אם מישהו היה בוגד בי והייתי מגלה הוא לא היה רואה אותי יותר או שומע ממני הוא היה נאלץ לארוז את הדברים שלו וללכת בבושת פנים!

מותר לי

New member
אפשר להגיד לכם משהו?

עד שזה לא קורה בשטח- אי אפשר לדעת מה תהיה התגובה... גם אני הייתי עד לפני כמה זמן גיבורה גדולה ש"מעיפה על טיל" כל גבר שרק יעיז לבגוד בי... אבל האהבה הגדולה שלי אליו נתנה לי בוקס חזק בפרצוף! עד שלא עומדים במקום הזה לא יודעים... ומנסיון? אם הייתי יודעת בוודאות שהוא בוגד בי (ובוודאות ז"א- תופסת אותו על חם עם מישהי במיטה באמצע האקט) אז הייתי מסלקת אותו או בורחת מהבית ופותחת בהליכי גירושין. כל עוד הידע לא וודאי- שיחה צפופה, לשמוע גם את הצד שלו (ולקבל את הטענות שלו בדיוק כמו שקיבלתי את הטענות של מי שסיפר לי שהוא בוגד בי), לתת לו להבין שאני לא "מחליקה" סיפור כזה כ"כ מהר, עושה לו בעיות, בוחנת אותו, מחזיקה אותו חזק, תשובה ברורה על כל שאלה, ואם הוא ישרוד את זה אז הוא כנראה באמת רוצה להשאר איתי...

לא כ"כ מסכים

כשהייתי בצבא יצאתי עם מישהי שבגדה בי פעמיים. אחרי הפעם הראשונה שהיא בגדה בי היא באה וסיפרה לי על זה, והגבתי בצורה מאוד סלחנית, בעיקר בגלל הכנות שלה. חודש אחרי הבגידה, היא באה וסיפרה לי שהיא בגדה בי עוד פעם, ובאותה שניה נפרדנו. בקיצור, אני לא חושב שאני אמשיך אי פעם להיות בקשר עם בחורה שתבגוד בי, אפילו אם האהבה בינינו תפרח. בקיצור, אני די מאמין במשפט שבן אדם שבוגד, תמיד ישוב לבגוד.

מותר לי

New member
הבעיה היא אחרת...

חברים תמיד יש את האופציה להעיף ולחפש חדשים... השאלה מה קורה אחרי הנישואים! משפחה, ילדים, רכוש... זה הרבה מעבר לסתם חבר שבוגד בחברה שלו (או להיפך) ולגבי הפעם השניה: זה אומר שהמבחן של הפעם הראשונה לא הצליח...

extream

New member
אני חושב שזה פוגע ומעלה....

הרבה שאלות אבל לדעתי זה לא משקף כלום על אהבה זה אופי, דרך חיים, והרגשת מחוייבות משולבות גם יחד ומה שגורם לנו לכעוס זה רק האגו תפרידו אותו לרגע,,,, ומה קרה? למה לכעוס? היתה הסרת אחריות במקביל? מה זה אומר כשבוגדים? כנסו לעומר ותחשבו על זה נטול כעסים ואהבה (ואני מדבר על בגידה או בגידות לא רומן הוא לדעתי סיפור שונה) אני אישית קשה לי לבגוד אני מערב המון רגשות בסקס ואני לא נפרד מזה בקלות כך שאם הלכתי אני ממשיך הלאה ולא חוזר אבל זה לא חותך יש ויש

Dolphinea

New member
מנסה לענות...

אני חושבת שבגידה מראה על בעיתיות בקשר... ואני מדברת על בגידה חד פעמית ולא רומן... כשזוג נשוי וצד אחד מרגיש צורך לבגוד כנראה שמשהו בזוגיות הזו פשוט חסר... ואפשר בהמשך פשוט ללכת לטיפול זוגי ולנסות להבין מה בעצם קרה, למה זה קרה ואיך לפתור את הדברים כדי שזה לא יקרה יותר וכדי לתקן את הדברים שלא עובדים נכון... הבעיה היא מה קורה אם לבן-הזוג היה רומן ארוך ושמגלים שהוא שיקר לנו הרבה מאוד זמן... אני חושבת שבמצב כזה זה מאוד מקשה להמשיך את הזוגיות כי האמון כבר לא קיים. מהנסיון שלי... עדיף לא להמשיך ולהיות עם בן-זוג שבוגד/שבגד בלי לטפל בזה לעומק כי זה מרעיל את הקשר ולא מאפשר לו להמשיך ולהתקיים בצורה טובה ויכול לגרום לצד הנבגד לחוסר אמון בלתי נפסק בצד הבוגד. בקיצור, אני לא הייתי ממשיכה להיות בקשר עם בן-זוג בוגד אלא אם כן היינו הולכים לטיפול זוגי אצל פסיכולוג.

למעלה