שאלה..

moruush

New member
שאלה..../images/Emo9.gif

יש לי 5 בגדי גוף ולשנה הבאה אני רוצה, זאת אומרת צריכה
, לקנות אחד כאילו גופיה אבל עבה.. כזה; http://www.danceshop.co.il/prod.asp?num=912&cat_id= בשחור. עכשו אני רוצה לדעת, מה יותר כדי לי, כותנה או לייקה. בארון יש לי בגדי גוף לייקה (חצי שרוול) שאני לא לובשת , וגם בגדי גוף מכותנה. מה כדאי לי לקנות? מה יותר נוח? מה יש לכן?

moruush

New member
ונעלי בלט,

השנה היה לי מפוצלות מעור. ושנה הבאה אני רוצה חדשות כי שלי נהיו קצת שחורות בקצה. לא אוהבת חחח אז מה עדיף לי? מפוצלות מעור או מבד? ולא. אני לא רוקדת על פוינט שוז
.
, מקווה שיום אחד זה יגיע

היי [=

בקשר לנעלי בלט, לדעתי בד הרבה יותר טובות. ובקשר לבגד גוף, זה עם איך שאת מרגישה יותר נוח.

moruush

New member
היי גם לך =]

בד מתלכלך מהר יותר? או שאין קשר? חחח בגד גוף אני חושבת שכדאי לי כותנה.. איזה בגד גוף יש לך? ..
חחחחח סתם בא לי לעשות את הדג.

חחחח

כן, נעלי בלט מבד מתלכלכות יותר מהר אני חושבת, אבל הן יותר נוחות, לפחות לי. וממ בקשר לבגד גוף, יש לי מכל הסוגים..$: ואל דאגה מתישהו גם את תעלי על פוינט
.

moruush

New member
אני באתמ מקווה..

פשוט אצלינו לא מלמדים בבית למחול לרקוד ולעלות על פוינט שוז. אבל בכל מקרה מקווה שזה יקרה.. מתישהו

Only Dance

New member
לדעתי בגד גוף מכותנה יותר טוב...

אצלי יש אחד למופעים שהוא מלייקרה, אבל כל השאר מבד והם יותר נוחים, הם יושבים יותר עטוב על הגוף, וגם לא מגרדים כמו הלייקרה. פשוט אצלי יש רגישות לליקרה, גרביונים, ניילון וכאלה.. אז לי יותר נוח בד אבל תעשי מה שבא לך. וגם בנעלי ריקוד לי תמיד היה "עור", אבל ראיתי שהמפוצלות בד יושבות יותר טוב ואני רוצה לקנות אותן קאטי.

דנה EF

New member
מור..?

את קונה נעלי בלט חדשות בגלל שהן מלוכלכות קצת בקצה? טוב.................

moruush

New member
דנה..

הנעלי בלט שלי מלוכלות בקצה וקצת שחוקות.. ונראה לי שמעט קטנות..
חחחח אבל אני צריכה לקנות ואז ללכת לעמה שתגיד לי עם זהבסדר או לא..

בלרינה24

New member
אממממממ

לי יש נעלי בלט שהם מעור ובקשת של הרגל הן מבד והן מפוצלות והן כלכך כלכך נוחותתת תנסי אותן

דנה EF

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gifאמ..

לא נראה לי שרקדתי בכלל עם נעלי בד.. לי עור מפוצלות מאוד נוחות.. ולגבי הבגד גוף.. לדעתי כותנה זה יותר יפה וגם יותר נוח.. פשוט תלכי לחנות ותראי מה יותר נוח ויפה עלייך..

moruush

New member
../images/Emo6.gif אוקיי תודה לכולן.. אז..

אני שהייתי קטנה רקדתי עם בד אבל אני לא זוכרת איך המרגש חח. אני באמת חושבת שאני אקנה מכותנה כי לייקה זה מסריח חחח סתם אבל כל הבגדי גוף שרקדתי איתם בשיעורים/הופעות היו מלייקה וזה נוח באמת ודי פה. אוקיי תודה לכולן..=]

n o o o a m

New member
ממ...

לי אישית [חח...אני די בדיליי עם התגובה אבל בכל זאת]. אני אוהבת הרבה יותר בגד גוף מכותנה כי לייקרה קצת עושה לי צמרמורת [עוד אחד מהדברים המוזרים שעושים לי צמרמורת..חח] אבל זה ללפי מה שנוח לכל אחת...כי את כתה ו' רקדתי רק עם בגדי גוף מלייקרה [כי לא כ"כ היה כותנה] אבל זה לפי מה שנוח לך =]

dancer 1992

New member
לי יש

בגד גוף כמו שאת צריכה מכותנה והוא ממש נוח לפי דעתי לייקרה זה סתם נהרס מהר וזה בזבוז כסף!! כל הבגדי דוף שלי בארון הם מכותנה והיו לי שניים מלייקרה שזרקתי כי הם היו לי לא נוחים והם היו כמו סמרטוט!!

למעלה