שאלה

Stinki Winki

New member
שאלה../images/Emo9.gif

נניח ומתאמנים כדי להגיע לחלומות צלולים- הם מגיעים במקרה, החלומות האלה? כלומר אי אפשר ללכת לישון לילה אחד עם החלטה לחלום חלום צלול וגם לחלום אותו באמת... נכון? דבר שני... לא מרגיש לכם לפעמים קצת אידיוטי לעשות בדיקות מציאות במהלך היום?
(רק אתמול גיליתי את כל הנושא והתאמנתי קצת עם הבדיקות מציאות וזה...)

לקשמי

New member
תשובות

אפשר בעיקרון להיכנס לחלום צלול "במקרה" כלומר בלי שתעבדי על זה או משהו כזה אבל אם עובדים על זה, זה מגביר את התדירות של החלומות הצלולים, את הסיכוי שהם יקרו וכמובן את השליטה בהם. לגבי בדיקות מציאות, אולי בהתחלה זה ירגיש קצת אדיוטי, אבל מניסיון אני יכולה לומר לך, שככל שהתמדתי בלכתוב יומן חלומות, הבנתי כמה זה לא אדיוטי לעשות בדיקות מציאות. פשוט אני נזכרת בחלומות שחלמתי וכמו שבזמן החלום הייתי בטוחה שהכל מציאותי, מי יכול להבטיח לי שעכשיו למשל אני לא חולמת? חוץ מזה, לעשות בדיקות מציאות זה גם בשביל ליצור את ההרגל. אם תעשי בדיקות מציאות במציאות, תתחילי לעשות אותן גם בחלום ואז תגלי שאת חולמת. זה שווה את זה.

EndOfAllHopes

New member
אפשר...

בעקרון אומרים שעם תהיי 100% בטוחה שתחצללי, ובאמת תאמיני בזה, את תחצללי. זה עובד, אבל רק אם אין לך אפילו כל צל של ספק שזה יקרה... גם אפשר לאמן את המודעות להיות קיימת כל הזמן, ככה שתמיד שתחלמי תדעי שאת חולמת,

silverhawk

New member
תשובה ../images/Emo9.gif

חלומות צלולים בהחלט יכולים להגיע במקרה, ובמקרה זה הם מכונים DILD (Dream Initiated Lucid Dream). למעשה, מרבית האנשים חווים לפחות חלום צלול אחד במהלך חייהם, למרות שהם לא מודעים כלל לנושא. העיסוק בנושא החלומות הצלולים מגביר באופן דרסטים את הסיכויים לדילדים. בנוגע לבדיקות המציאות - ממש לא. אחרי שתראי עד כמה זה מסייע כבר תביני...

למעלה