שאלה יש בארץ (או בכלל) לקנות דיסק של רובי בהופעה חיה? המון תודה!
V Velma Kelly New member 28/11/05 #1 שאלה../images/Emo9.gif יש בארץ (או בכלל) לקנות דיסק של רובי בהופעה חיה? המון תודה!
A a Warming Sign New member 28/11/05 #2 בארץ יש ויש../images/Emo13.gif אבל בעיקר אין אתה מדבר על CD? אם כן אז יש אחד והוא מעולה ויש אותו ברוב החנויות live at knebworth- live summer 2003 או איך שלא קוראים לו הוא מתעד הופעה עצומה מאוגוסט 2003 באנגליה. שווה לחלוטין כל אגורה ..אני חושבת שמחירו בחנויות הוא 70 ש"ח. (בטח כבר פחות )
בארץ יש ויש../images/Emo13.gif אבל בעיקר אין אתה מדבר על CD? אם כן אז יש אחד והוא מעולה ויש אותו ברוב החנויות live at knebworth- live summer 2003 או איך שלא קוראים לו הוא מתעד הופעה עצומה מאוגוסט 2003 באנגליה. שווה לחלוטין כל אגורה ..אני חושבת שמחירו בחנויות הוא 70 ש"ח. (בטח כבר פחות )
V Velma Kelly New member 29/11/05 #3 תודה../images/Emo13.gif ואני בת אממ.. ואת חושבת שאפשר להשיג את הדיסק הזה ברוב חנויות הטאוור רקורדס או שכדאי לברר קודם? אה ויש בשיר את כל השירים הישנים והחדשים שלו? (עד אותה שנה משום מה )
תודה../images/Emo13.gif ואני בת אממ.. ואת חושבת שאפשר להשיג את הדיסק הזה ברוב חנויות הטאוור רקורדס או שכדאי לברר קודם? אה ויש בשיר את כל השירים הישנים והחדשים שלו? (עד אותה שנה משום מה )
A a Warming Sign New member 29/11/05 #4 ../images/Emo163.gifוואלה,בת..ואני טיפשה../images/Emo3.gif לפי דעתי,אם יש דיסק שנמצא תמידית בחנויות טוואר-זה הוא ...אני תמיד נתקלת בו בדיסק יש כמה שירים מהאלבום האחרון(לפני החדש ) ועוד להיטים גדולים משנים עברו..
../images/Emo163.gifוואלה,בת..ואני טיפשה../images/Emo3.gif לפי דעתי,אם יש דיסק שנמצא תמידית בחנויות טוואר-זה הוא ...אני תמיד נתקלת בו בדיסק יש כמה שירים מהאלבום האחרון(לפני החדש ) ועוד להיטים גדולים משנים עברו..