שאלה...

Badolinna

New member
שאלה... ../images/Emo9.gif

שלום לחברי הפורום!!! אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול אבל לא מצאתי פורום שנראה לי יותר מתאים. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנושא הבא: יש לי חבר נורא נורא טוב. היינו ה-חברים הכי טובים במשך שנתיים, ממש חיבור מיידי מהשניה שהחלנו לדבר. הרגשנו כאילו אנחנו מכירים שנים...אחרי כשנתיים התחלנו לצאת. היינו יחד שנה וניפרדנו לפני כ- חודשיים. מאז ניתקתי איתו קצת קשר כי קשה לי נורא לדבר איתו ולדעת שאנחנו לא יחד. העניין הוא שבזמן הזה, חשבתי כמובן המון והתחלתי לקלוט כל מיני דברים שהתרחשו אצלי. אני מצליחה לדעת הרבה דברים שקורים לו עוד לפני שהוא מבין את זה (לדוגמא כ-3 חודשים לפני שניפרדנו כבר הרגשתי שזה הולך לקרות ועוד את הסיבה המדויקת, וזו לא סיבה כזאת שגרתית!) או שבזמן שלא היינו בקשר לא הפסיקה להציק לי ההרגשה שהוא עובר איזה משהו לא טוב ואין לו עם מי לדבר על זה. הייתי בטוחה שזה סתם המצפון שלי מדבר ע"כ שניתקתי קשר, אבל אחרי חודש וחצי כששלחתי לו מייל הוא סיפר לי שהוא עבר משבר נורא גדול. וישנן עוד דוגמאות כאלה... תמיד צחקנו על זה שאנחנו נשמות תאומות - אבל האם יתכן דבר כזה? שאדם יכול עד כדי כך להרגיש מה אחר עובר? או שזה סתם צירוף מקרים? אשמח לשמוע את הדעות שלכם!! ואגב, אין לי מושג אם הוא חווה את אותו הדבר

Fire Puppet

New member
אני מאמינה בנשמות תאומות,

לכן לפידעתי, זה מעיד על קשר מיוחד בינכם.. אבל תשמעי, כל אחד וההשקפה שלו. מישהו אחד יכול להגיד לך שזה בגלל קשר מיוחד שהיה בינכם בגלגול הקודם, ומישהו אחר יכול להגיד לך שזה בולשיט ושזה סתם צירוף מיקרים. זה תלוי במה את מאמינה ולא במה אחרים.

HUhybrid

New member
לגבי "נשמות תאומות"

למעשה, המשמעות המקורית של המושג הושאלה והתגלגלה עד לאן שהיא כיום. במקור הכוונה היא לדואליות, שנושא כל בן-אדם וכל בת-אדם. מאחר והמטען הגנטי כפול, כך גם הצלם של כל אחד מאיתנו, ובמקרים מסויימים ובתנאים מסויימים ניתן לראות את הכפיל של כל אחד מאיתנו, המתקיים במקביל במישורים אחרים.

למעלה