שאלה?

שולה 13

New member
שאלה?../images/Emo9.gif

מה עם תמונה של מייק בראש הפורום? חסר לי...לא הייתי מתנגדת לתמונה מהקומונה...אבל גם לתמונה שיש לסימה בחדר לא רעה...אבל חסרה תמונה בכל מקרה...תודה .

סימה42

New member
שולינקה, את ממש צודקת.!!!

התמונה שיש אצלי בחדר מדהימה.!!!!!!!!!!!!!!!

שולה 13

New member
סימלה?../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

סחטיין מתוקה על ההוצאת לשון...ועוד שלוש פעמים...מה לא הגזמת? לא מספיק אחד? כאילו מה? ורק שתדעי שגם לי יש את התמונה...ואני שמתי מסטיק....מזמן לא זיפזפתי עליו....

שולי.. משאלתך התגשמה ../images/Emo24.gif

תפתחי ב "אודות הפורום והנהלתו" למעלה.. איזה יופי אה? אךךך...סוף סוף.. באמת הגיע הזמן לתת למייק פורום רשמי ומכובד

שולה 13

New member
איריסים? עוד ערה?../images/Emo25.gif

ואלה חמודה את...תשמעי חיפשתי ולא מצאתי..לא יודעת למה את מתכוונת אולי התמונה עוד לא הגיעה עד לפה? בכל מקרה שאני פותחת הם אומרים לי תמשכי בסרט....ואני לא מתפתה...אבל באמת לא רואה תמונה איפה היא מתחבאת לה? מה אי אפשר בעמוד עצמו? טוב אני ממשיכה בחיפושים אני אגיד לך שאמצא בכל מקרה תודה מתוקה...ועוד דבר ראיתי שנדבי היה פה ועד שהיה לי זמן לענות הוא עבר לעמוד אחר אז מסרי לו את אהבתי...לא לשכוח....ותודה שוב....

Alvai

New member
היי שולי, התמונה...

תלחצי בראש העמוד היכן שכתוב אודות הפורום...

שולה 13

New member
אז זהו../images/Emo4.gif

שאצלי לא רואים את "אודות הפורום"..חיפשתי בצדדים לא יוצא לי כלום...לא מוצאת את ה"צופציק" הקטן שמזיזים ימינה...ואולי אני בכלל במקום אחר...ככה זה שבאים מרופא שיניים מרגישים מסטולים לאללה...טוב תודה יעקב ( תחשוב על ה"מבטא") שאני אומרת יעקב....חחחחח....טוב אני מנסה ל"הזיז" קצת את העיניינים פה נראה אם אמצא את הדבר הקטן הזה שמזיזים את התמונה...נעלם לי...

שולה 13

New member
מה אתן עוד ערות שמה כולן?../images/Emo178.gif

חשבתי רק אני עם עצמי..אף אחד לא רואה...ובכל זאת אין תמונה...יש ברוכים הבאים לפורום וכו...תודה לכולם..אבל אי אפשר לשים את התמונה בראש העמוד? או שרק אתן רואות? לא הבנתי....

שולה 13

New member
שהחיינו..מצאתי../images/Emo68.gif

ואיי.........איזה תמונה.......איזה יופי......שווה היה לחפש...תודה יעקב מיכל דליה ואיריסים...תמונה מדהימה...למה לא למעלה?חחחח...כאילו שפותחים רואים...איזה תמונה....ואיי ואיי.....

שולה 13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מתוק..מתו...........ק.....בדיוק כמו גאקומו....גם הוא נוחר ככה....איזה מתוק לילה טוב לכל המאזינים והמאזינות מקלן ...(פה לא חם כמו ביזראל)....קצת חם....תודה איריסים.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שולי אין עלייך ...

זהו, סיימתי עם המטבח וחזרתי... אל דאגה אמסור לנדבי

למעלה