שאלה

ChilD SouL

New member
שאלה ../images/Emo88.gif

אולי היא כבר נשאלה, ואם כן אז
מראש ואם לא אז תענו כמובן. מה השתנה אצלכם בעקבות מיכא"ל
מה שונה בכם היום ממה שהיה לפני שנה\שנתיים\או מאז שסיימתם את הפרוייקט

SadClown

New member
השתנה המון:)

תאמת, קשה לי לתאר איך הייתי עכשיו לולא הפרויקט. אני מתארת לעצמי שלא היה לי אפילו חלום, כי לא הייתי נותנת לעצמי את האפשרות לחלום. הייתי שוללת מראש את האפשרות להצלחה ומדחיקה אותו. אבל ביזכות מיכא"ל החלום קיים ואני לא מתכוונת לוותר עליו בקלות. בכלל, כשהתקווה מנסה לברוח... היא חוזרת בדפדוף בספר, במחברת ובמכתבים האישיים של המנחה. זה פשוט הנוסחה לעצב... אני מרגישה שמיכא"ל זה חלק ממני שמלווה אותי כל יום:) בכל החלטה שאני מבצעת. בכל פעם שאני מנסה להצליח במשהו. כמעט בכל דבר שאני עושה. מיכא"ל פשוט כבש חלקה בלב שלי ואני יודעת שהוא תמיד יישאר שם. זה אחד הפרקים החשובים שקרו לי בחיים. זה כאילו גרם לי פתאום להתעורר ולראות מהם בעצם החיים. להעריך אותם הרבה יותר... להתחיל להבין אותם ואפילו טיפה את המשמעות שלהם וזה השפיע גם בלהעריך יותר את הזולת... לאהוב יותר את שאר האנשים. שהרי כולנו שווים לא?:) כמו שאמרתי, קשה לי לדמיין את החיים שלי אם לא הייתי בפרויקט הזה. אני לא יכולה להסביר עד כמה שהוא חשוב לי:) ואני בטוחה שלעוד רבים:) ומה הישתנה אצלך בעקבות מיכא"ל?

SadClown

New member
ועוד משהו ששכחתי...

מיכא"ל בצורה מסויימת גם גרם לי להתחיל לצייר. כי זה גרם לי להבין שאם אני אתאמן אני אצליח... אולי אני עדיין לא מציירת כל כך טוב אבל בכל פעם יש השתפרות והכי חשוב-אני נהנית מזה כל כך!!:)

ChilD SouL

New member
אז זהו ש....

שמעתי פה את כולם מדברים על מיכא"ל ועד כמה שהוא תרם ואיזה אנשים שונים אתם בזכותו, כשניסיתי להסתכל בי ואיך אני השתנתי בזכותו - היה לי קשה לראות שינוי כלשהו. אני חושבת שהדבר שהכי הכי השתנתי בו בזכות הפרוייקט זו האמונה להאמין בי וביכולות שלי
התחלתי להאמין בי יותר ולא להקשיב למה שיש לאחרים לומר, התחלתי לחלום ולא לתת לאפ'חד לרמוס לי את החלום והמשאלות שלי. בעיקר זה היה כאשר התחלתי ללמוד נהיגה. אחרי שחזרתי הביתה מהשיעור הראשון סיפרתי לאמא שלי שהמורה אמר לי שיש לי כשרון טבעי ושאני מרגישה ת'רכב. (כמובן שלקחתי את זה בערבון מוגבל) אמא שלי אמרה שהמורה של הבן של חברה שלה אמר לו אותו דבר ובסופו של דבר הוא עבר טסט 5 עם כל הכשרון שלו. בהתחלה התבאסתי אבל מהר מאוד נזכרתי במה שלימדו אותי במיכא"ל ובאמונה שהייתה לי בעצמי ולא נתתי להערה הזו לערער אותי. שמעתי וראיתי אנשים סביבי שהיו לומדים נהיגה הרבה זמן ועושים הרבה טסטים וגם לזה לא נתתי לערער לי את האמונה שלי בעצמי שהנה, אני אראה לכולם שלי יש באמת יכולות, שהאמונה שלי בעצמי היא הכי גבוהה והחשובה. שורה תחתונה, האמונה יחד איתי ניצחה
וזה גרם לי להעריך את עצמי יותר, להאמין בי וביכולות שלי יותר, דבר שבלי מיכא"ל כנראה לא הייתי מבינה אפ'עם. כך אני השתנתי בעקבות מיכא"ל.

SadClown

New member
האמונה היא הבסיס להכול.

את אומרת שהיה קשה לך לראות שינוי? השינוי שתארת הוא פשוט עצום. את מלאה באמונה. את כתבת בהתחלה כאילו שאת מרגישה שמיכא"ל תרם לך בפחות צורות מלאחרים. אבל זה לא נכון. כי בהמשך ההודעה שלך רואים שאת מיכא"לית לגמרי! את את מאמינה בעצמך באופן מוחלט! כי אם לדוגמה זה תרם למישהו במספר דברים כמו כתיבה, נגינה, או כל דבר אחר. אז הבסיס להשתפרות הזאת זה היה האמונה. כי הוא האמין שהוא יצליח ובגלל זה הוא השקיע, והתמיד ובאמת הצליח. ככה שזה השפיע עלייך באותה הצורה בה זה השפיע על כולנו. את כתבת שזה גרם לך להעריך את עצמך יותר, להאמין בך וביכולות שלך. זה הרבה מאוד! וזה מתבטא ויתבטא בדברים רבים. בדברים מהיומיום שלך שאת אפילו לא שמה לב אליהם. וגם בדברים גדולים כמו בניית העתיד שלך. ועכשיו זה משפיע עלייך גם לגבי הנהיגה. וזה מצויין שאת לא נותנת להיערות כאלו להוריד לך את הבטחון. אז מתוקה, אל תחשבי שהשתנית פחות. כי כבר העובדה שאת מאמינה בעצמך לעומת פעם זה שינוי עצום. לילה טוב:)

Moralida

New member
לדעתי

לדעתי אצל כל אחד השינוי אחר, והשינוי מתחיל גם בתקופה אחרת.

ChilD SouL

New member
../images/Emo51.gif על התגובה החמה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ו...לילה טוב

shelly egan

New member
אמממ ../images/Emo118.gif

האמת, שבינתיים אין כ"כ שינוי בתחום הלימודי... כנראה שזה בגלל שאני מתעצלת "להתעורר". אבל בהחלט אפשר לומר שיש שינוי. אני יותר מאמינה בעצמי, ומאמינה שדברים שאני חולמת עליהם באמת יתגשמו כל עוד זה תלוי בי

למעלה