שאלה???

• פותח הנושא ELIR
  • פורסם בתאריך

ELIR

New member
שאלה???../images/Emo88.gif

ההתכתבות...בפורום...זה מיועד להקל על ההרגשה???? או!!!!כדי להכיר .נשים/גברים ולהרגיש חלק מהקהילה???? בבקשה...תשובות רציניות.....

tot15

New member
אצלי

גם וגם כיף לשתף אנשים במה שקורה לך ביום יום וגם ככה להכיר אנשים שהופכים לפעמים לחברים ממש טובים

אליר,

אולי תספר כבר מה מציק לך ? ברור שיש לך בטן מלאה. ספר - אולי יוקל לך. אנחנו פה כי נחמד לנו פה, יש אנשים כמוך ויש שונים. נסה אותנו, אבל בעדינות, אנחנו מאוד רגישים...

yafit75

New member
קרן קיימת צודקת,,,

לפי דעתי,, כדאי לך להוציא,, מאשר להחזיק בבטן ולאכול את הלב,, כאן כולם עוזרים אחד לשני,,,, אתה "נקרא" כמו אחד שמחפש לספר משהו,,, בשביל זה אנחנו פה!

גיוRא

New member
את עוד הרגישששההההה?

אז למה אני מורח משחה על השריטות? קרןןןןןןןןןןןןןןןןן אופו נעלמת לי...יא´מ*** . . . .ותק...

אתה מוציא לי שם של... שורטת...

אני לא אשמה שאתה עושה תנועות חדות ולא רצוניות כל פעם ש... טוב, לא חשוב. ששששש ששייכת לא תשמע....

שייכת

New member
הלווווווווווווווווווווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנייייייי אניייייייי אנייייייייי

יוווו ../images/Emo12.gif ראית איך היא מתקילה אותי?

מפחיד לי פה. גיורא, מהיום נדבר עם קודים. מציצה = קפה. נשיקה = מסר.

שייכת

New member
קרמבולה מקסימה שלי....

את כל כך לא בטוחה באהבה שלי שאת מנסה לגרום לי לקנא באחד גיורא??? אם כך, כנראה שמזמן לא כתבתי לך... יאללה, הזמן קצר והמלאכה מרובה... הולכת לעשות שירשור אהבה לך, קיימת שלי.... ועד אז...

שייכת

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יש לי מלאך ששומר עליי...

עם שייכת אני לא מעזה להיות לבד

תמיד עם שמירה צמודה, של מר זנגויל או גברת מכה שנית... גיורא, את שיפרה חסון אתה מכיר ????

במקרה שלי

הצצתי ונפגעתי
כותבת למען עצמי בעיקר ונהנית לקבל את התגובות החמות. אם נהנית ספר לחבריך, אם לא ספר לנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חניבעל.

New member
אגב

אם גם אחרי זה הרגשתך לא תוקל, תוכל לפרסם הודעת פרישה ונשתרשר עליה.

למעלה