שאלה

ariela88

New member
שאלה../images/Emo87.gif

אני מורידה כרגע את השרדות 11 (ועדיין לא ראיתי, חוץ משני פרקים ראשונים אז נא לא לגלות), ורציתי לדעת מהו הפרק האחרון. ז"א ישלי עד פרק 13, ואני לא יודעת אם 14 הוא האחרון או שיש אחריו עוד...

LOVEtheMcMAHONS

New member
בארה"ב ?

הפרומו האחרון ששודר ב-CBS מדווח על התאריך הבא : 2/2/06. אם מישהו רוצה להיחשף לכמה פרטים שהופיעו בפרומו בערוץ אני ארד מספר שורות
הפרומו מדבר על 4 שבטים, על צעירים נגד מבוגרים ועד גברים נגד נשים. הפרומו מבטיח את האתגרים הכי פרועים אי פעם, 16 מתמודדים וכמובן האלמנט של אי הגולים. עדיין לא מגלה הרבה אבל אני מקווה שכל השינויים האלה בחוקים יהיו רק משניים לחוויית ההישרדות המוכרת ושמעל לכל נקבל קאסט איכותי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif פרומו הישרדות 12

עוד לא ממש הבנתי אם החלוקה לשבטים היא נשים צעירות נשים מבוגרות גברים צעירים גברים מבוגרים או נשים גברים שבט מעורבב של צעירים שבט מעורבב של מבוגרים? למרות שכל זה נראה דיי גימיקי, אני נותן לזה 2-3 פרקים עד שהשבטים האלה מתערבבים בצורה זו או אחרת.

תודה רבה ../images/Emo58.gif

וואלה נשמע מעניין ! לא נמאס למארק בורנט הזה לצלם בפנמה האא ?! אבל האי הזה נראה קטלני , נקווה לעוד עונה מעניינת...בעזרת ה' !

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

אוויי לא, זה יהיה ממש גרוע 4 שבטים. באול סטארס ממש סבלתי עם 3 שבטים אז עכשיו עם 4.. אולי זה יהיה בסדר עכשיו כי זה 4 אנשים בכל שבט (אמרת 16 לא 18 נכון?). בכל מקרה.. האי נראה ממש יפה ואני מקווה שתהיה עונה יפה כמו גווטמאלה. אין לי כוח כבר לחכות !

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין מה היה רע בהישרדות, שגרם להם להמציא את הפורמט הדבילי הזה... :\

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גם ביג בראדר לא היה רע אבל בכל זאת שינו את הקונספט בעונות האחרונות וזה לא הפך אותן לפחות טובות. דווקא הרעיון של ארבעה שבטים כאלה נראה לי טוב. חוץ מזה שהשבט של הנשים המבוגרות יפסיד בכל תחרות והגברים הצעירים ינצחו כל הזמן.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הם צריכים גימיקים כאלה כדי למשוך צופים מזדמנים כבר מהפרק הראשון,בCBS יודעים שהצופים הקבועים יבואו לא משנה איזה חרא הם יתקעו אז אין להם בעייה להתעסק בפורמט. יכול להיות שזה יצא דווקא טוב, כתוצאה משבטים קטנים שמתחלפים בינהם ואנשים שנזרקים לאי, נוכל אולי לראות פחות מהקטע של ה"נאמנויות השבטיות" מה שאומר שיהיה פחות איאנים למינהם מתבכיינים ויותר אסטרטגיות בין הקבוצות השונות.

אמממ... סליחה? |ספויילר| זהה.

איפה בדיוק בפרומו דיברו על חלוקה ל-4 השבטים האלה? כלומר אני מניחה שזו אשמתי, כי הזהרת והכל, אבל היות וכתבת שזה ספוייר לפרומו והפרומו הופיע בפרק חשבתי שזה יהיה בסדר. לא שזה כזה ביג דיל, אבל עדיין.

Nameless One

New member
הכוונה היא לא לpreview שהיה באיחוד

אלא לפרומו לתוכנית ששודר אתמול בארה"ב.

../images/Emo58.gif הישרדות 12

איזה מחזור טוטאלי של חומרים. מילא להשתמש שוב בפנמה. אבל להשתמש בסצנות מתוך הפתיח של עונה 7? שימו לב לחלק שמתחיל בתזמון של 0:14 אל תקראו לי "צפן" אם זו לא כריסטה שעולה מתוך המים והרגל ששוקעת לתוך המים זו לא רגל מהפתיח של עונה 7.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לי זה לא נראה כמו כריסטה. מצד שני, אין לי את הפתיח של עונה 7 לשם השוואה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

הו, זו כריסטה. ואפשר לראות בפירוש גם ראינו. ואני חושב ששון.

למעלה