מדבר יהודה זה קרוב לפה... אז אותנו תמיד לוקחים לצפון. השנה היינו ברמת הגולן, היה טוב.
מ מKה אפורה New member 22/9/03 #19 מדבר יהודה זה קרוב לפה... אז אותנו תמיד לוקחים לצפון. השנה היינו ברמת הגולן, היה טוב .
T Tleilaxu New member 22/9/03 #20 וווווואאאאאאאאאאאאיייייייי זה איפה שהמג'יק סאנרייז אחלה קיבוצון ואני הייתי במזרחנים עם הילד הכי שווה בשכבה! ביקשתי להיות איתו ובסוף תקעו אותנו אחרונים כנראה שכחו אותנו אז קיבלנו חדר לבד!! של שניים היה סבבה!
וווווואאאאאאאאאאאאיייייייי זה איפה שהמג'יק סאנרייז אחלה קיבוצון ואני הייתי במזרחנים עם הילד הכי שווה בשכבה! ביקשתי להיות איתו ובסוף תקעו אותנו אחרונים כנראה שכחו אותנו אז קיבלנו חדר לבד!! של שניים היה סבבה!
R resputin New member 23/9/03 #32 אצלנו לא.. ../images/Emo3.gif.אנחנו ישנים בתמנע(?) כמדומני... אבל אנחנו מתכננים על בריחה לילית למסעדה אז.. Keep in touch
אצלנו לא.. ../images/Emo3.gif.אנחנו ישנים בתמנע(?) כמדומני... אבל אנחנו מתכננים על בריחה לילית למסעדה אז.. Keep in touch
R resputin New member 23/9/03 #34 זה ליד אילת, איפשהו באילות כמדומני. מעיין מתחם שינה גדול שכזה.. לא יודע מה החליטו, לינה בשטח יום אחד או יומיים.. מתכננים לנו מסיבות אסיד ביערות או משהו
זה ליד אילת, איפשהו באילות כמדומני. מעיין מתחם שינה גדול שכזה.. לא יודע מה החליטו, לינה בשטח יום אחד או יומיים.. מתכננים לנו מסיבות אסיד ביערות או משהו
ש שוקו בוי New member 23/9/03 #35 רצה להתחלף? אותנו זורקים באיזה מלון/אכסניה/צריף עם מיטה מתקפלת ואסלה מפוקפק.
נ נ ע ל New member 24/9/03 #37 אנחנו היינו בתמנע שנה שעברה היה דווקא די מגניב. מסעדה לא זכורה לי, זה תקוע באמצע המדבר. יש כמה גמלים, אגם נחמד, ואוהלים.
אנחנו היינו בתמנע שנה שעברה היה דווקא די מגניב. מסעדה לא זכורה לי, זה תקוע באמצע המדבר. יש כמה גמלים, אגם נחמד, ואוהלים.
R resputin New member 24/9/03 #38 אמרתי שאנחנו מתכננים על יציאה למסעדה, לא שיש בתמנע מסעדה. מזמינים מונית לאילת, זה לא צריך להיות כזה רחוק.
אמרתי שאנחנו מתכננים על יציאה למסעדה, לא שיש בתמנע מסעדה. מזמינים מונית לאילת, זה לא צריך להיות כזה רחוק.
ה האחים וויזלי New member 23/9/03 #36 בתמנע שאני מכיר אין מסעדה, אבל גם אין מתחם שינה תמנע... עמודי שלמה... אומגה... הפטריייייייה כמובן, אתם יודעים... בא לי גולןןןןןןןןןן
בתמנע שאני מכיר אין מסעדה, אבל גם אין מתחם שינה תמנע... עמודי שלמה... אומגה... הפטריייייייה כמובן, אתם יודעים... בא לי גולןןןןןןןןןן
M Me20 New member 22/9/03 #22 Hi I slept with the girlz,the yoezet agree 2do so not formaly,writh urself 2sleep with boyz&at nite sleep with the girlz!
Hi I slept with the girlz,the yoezet agree 2do so not formaly,writh urself 2sleep with boyz&at nite sleep with the girlz!
T The Snow Goose New member 22/9/03 #26 אההה בדיוק חזרתי מגיחה.. גם לי אין חברים בנים כ"כ. הייתי באוהל של כוסיות! עקרונית רק ישנתיי שם.. לא עשיתי שומדבר איתן (כמה מבאס חחחח) מתתי מעייפות. הלכתי לישון ב11 (קצת עלוב?) לא משנה.. טיול ראשון שהרשו לנו לישון מעורב..
אההה בדיוק חזרתי מגיחה.. גם לי אין חברים בנים כ"כ. הייתי באוהל של כוסיות! עקרונית רק ישנתיי שם.. לא עשיתי שומדבר איתן (כמה מבאס חחחח) מתתי מעייפות. הלכתי לישון ב11 (קצת עלוב?) לא משנה.. טיול ראשון שהרשו לנו לישון מעורב..
R resputin New member 22/9/03 #27 לרוב כשזה באוהלים הם פחות מקפידים.. יותר קשה לבדוק ולברר.. מה גם אין מנעול ודלת .
ש שוקו בוי New member 23/9/03 #29 מוזר, אצלנו בכלל לא שמים לב לזה... כאילו, תמיד מחליפים חדרים בטיול ולאף אחד לא אכפת.