שאלה

שאלה ../images/Emo80.gif

1.בתחרות קפיצות מותר להשתמשש רק בשמיכה לבנה? 2. בתחרות קפיצות מותר להתחרות בלי צמות ברעמה של הסוס? (אני בטוחה שכן) 3. בתחרות קפיצות חובה מכנס לבן, חולצה לבנה מכופתרת, וג'קט שחור? אם לא חובה אז מה כן צריך?

Pink Red

New member
תשובה~

1. בתחרות קפיצות אפשר להשתמש בשמיכה בכל צבע!!! 2. אם את בטוחה אז למה לשאול?! בטח שמותר!! 3. חובה מכנס רכיבה שחור/לבן/בג'/כל צבע... מגפי רכיבה... חולצה לבנה מכופתרת...

S H I L G I

New member
תשובות

1.חייבים שמיכה לבנה בכל תחרות שהיא. 2.לא חייבים צמות ברעמה, זה רק בשביל היופי :) אבל תמיד כדאי :) 3.בתחרויות קפיצות חייבים חולצה לבנה ומכופתרת (חוץ מבתחרויות פנימיו שבד"כ מותר פשוט טי-שירט לבנה), ג'קט לא חובה, אבל בד"כ בגבהים גבוהים רוכבים לובשים ג'קטים, במקצים מאוד גבוהים, כבר יש כללי לבוש, כמו מכנסיים לבנות וחולצה כזו כחולה...לפעמים בלי ג'קט לפעמים עם...בכל מקרה תמיד חייבים מכנסי רכיבה, בד"כ אפשר בכל הצבעים.

תשובות

חייבים שמיכה לבנה (מתחת למקצה 90 השופטים לא ממש מקפידים) לא חייבים צמות ובקשר ללבוש חייבים חולצה לבנה ומכנס שחור או לבן או בג' או כחול כהה זה מתחת ל90 מעל ל90 חייבים חולצה מכופתרת לבנה חלקה לגמרי ומכנס שחור או לבן! מעל מטר חייבים גם ג'קט מיוחד!!

shaililo

New member
תשובות../images/Emo25.gif

1. מותר רק שמיכה לבנה, למרות שיש כאלו שלא תמיד שמים
2.צמות זה רק בשביל היופי, גם בזנב וגם ברעמה. 3.בתחרות קפיצות עד מקצה 90 מותר מכנס שחור/כחול כהה/לבן/בז' אבל ממקצה 90 חובה מכנס לבן או שחור, במקצים יותר גבוהים כבר צריך רק מכנס לבן וג'קט. חובה גם מגפיים.

ובקשר למגפיים ולצ'אפס.....

יש צ'אפס מיוחדים שאפשר לרכב איתם.....הם עולות מלא כסף וזה לא שווה את זה! ובתחרויות מתחת ל90 אפשר להתחרות עם צ'אפס באישור של השופטים!

Sweet SuGaR

New member
מה?? יש לי רק צ'אפס

לא קניתי מגפיים חדשות כי שנאתי אותם! מה אני אעשה!?

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ 90 ס"מ ומטה אסור לרכב עם צ'אפס אלא אם אתה מתחת לגיל 14 או מתחרה בתחרות בית ספר. אקו מלך הסוסים...............

תשובה..................

בתחרות קפיצות מותר להשתמש בכל צבע של שמיכה. מותר להתחרות בלי צמות לסוס. מכנסי רכיבה בצבע בהיר (לבן או בז')חובה בכל רמה ממטר ומעלה. מגפי רכיבה חובה. עד גיל 14 ובתחרויות הית-ספר,מותר HALF CHAPS. חולצת רכיבה בצבע לבן או צבע בהיר.

טעות...

1) מותר שמיכה בכל צבע רצוי לבן(יותר יצוגי) בתחרויות שמצולמות לטלוויזיה ובאליפויות חייבים לבן!! 2)צמות לא חובה 3)חובה מכנס רכיבה בכל צבע עד גובה מטר, ממטר רק בהיר(בז' או לבן). חובה חולצה לבנה עם כפתורים וצווארון, כל הכפתורים מכופתרים!!(לחברה שלי נתנו הערה על זה!) חובה מגפיים! לפעמים שופטים מעלימים עין... אבל צריך מגפיים! ג'קט חובה רק מגובה מטר באליפויות או בתחרויות שמצולמות לטלוויזיה או בכל תחרות שמצוין בה ג'קט חובה. כל השטויות שתחרות בית ספר מותר ככה וככה, להתעלם!!! תתיחסי לכל תחרות בתור תחרות רגילה! עם מבחינת לבוש להופעה של הסוס אל רכיבה!

טעות......................

אני רכבתי עם חולצה עם 3 כפתורים. ומותר עד גיל 14 הף צ´אפס.

תבין יש מקרים שהשופטים מעלימים עין

לפעמים הם גם לא רואים! חברה שלי עשתה "סיבוב נקי" וזכתה בנקודות דירוג כי השופטים לא שמו לב שהיא שכחה מכשול אחד. ידיד שלי זכה 6 למרות שהוא שכח מכשול אחד!! ידיד שלי רכב עם חולצה עם 3 כפתורים ולא אמרו לו כלום חברה שלי רכבה עם אותה החולצה וקראו לה לבמת שיפוט, זה הכל תלוי עם השופטים רואים! שאני אחזור אני אעתיק הנה מהספר חוקים על הלבוש

אבל גם פה יש טעות

הקטע על הצאפס הפתעת אותי אבל צדקת! הקטע על החולצה אי אפשר בלי כפתורים..

למעלה