שאלה..

MikeY fReAk

New member
שאלה..../images/Emo79.gif

*מנסה להחיות את הפורום* מה אתם הכי אוהבים בבית שמש?
תנו כמה שיותר דברים.^-^

tanya666

New member
חחחחחח

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מוצאת משהו טוב כאן.

tamar brandy

New member
שאלה קשה../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

אמ....אממממ.... את השער האדום שאליו ברנדי תמיד נכנסת אליו אפילו שאנחנו לא הולכות לשם
חחחח סתאם, הדבר הכי אהוב בבית שמש זה רח' ה---- שבו הבית->חדר->מחשב שלי נמצא

yaelcita

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifתתפלאו אבל

גם אני, כשגרתי בבית שמש, חשבתי שאין משהו ממש טוב שם ומהר מהר עברתי לי-ם אבל... עכשיו שאני בחו"ל בעיר ע-נ-ק-י-ת(מעל ל 8 מיליון איש בעיר אחת) מאוווווד רחוקה מאוווווד (24 שעות טיסה) אני יכולה להגיד לכם שבבית שמש יש חום אנושי שאין בשום מקום אחר, בגלל שהיא קטנה, לאנשים היכפת אחד מהשני(בדרך כלל). נהגי אוטובוס מחייכים ועוצרים לך קרוב לבית גם אם זה לא ממש בתחנה,בעל המכולת מכיר את כל המשפחה שלך ושולח ד"ש,בבנק מכירים את ההורים שלך ועוד אלף דןגמאות שאני יכולה לתת אני אוהבת את ימי שישי במרכז המסחרי כשכולם ממהרים לקניות ולשבת ואת היום שישי בסופר כשכולם באטרף אבל הכי הכי אני אוהבת את המעו"ז שחניכים שלי (לשעבר) בנו, גידלו ועובדים בו

shiroosh999

New member
חחחחח.....

קרעת אותי, היא באה אלינו כל יום שישי בשעה שתיים וכל יום רביעי בשעה חמש.... זמנים קבועים... מעניין מה כל כך נורא בבית שלכם בשעות האלה שהיא בורחת לבן המאומץ שלה?

tamar brandy

New member
חחח אני אסביר לך...../images/Emo163.gif

מה רע בשעות האלה- היא בטח מורעבת השמנה הזאת והיא באה לזלול לגופי ת'אוכל

Gumy Gum

New member
אני אוהבת.. אממ.. את ההרגשה הכפרית

שפה.. זה מן כפר קטן.. חח עיר קטנה מטיילים בה המון.. כפר..חח

shiroosh999

New member
אממ....

אני חושבת שהריחות ביום שישי בצוהריים... כשהייתי ביסודי חוזרת מבצפר... היה את הריח בכל הארזים.... ריח של בישולים.... ושל ניקיונות.. וגמ עכשיו אחרי שחמישה ימים לא הייתי פה, לחזור לפה זה הדבר הכי כיף בעולם, כאילו.. לאיודעת... בית שמש זה הבית שלנו, וכמה שקשה למצוא פה דברים טובים, דווקא אחרי שגרתי ביער חמישה ימים ידתי להעריך את מה שיש לי פה, ולדעת שזה הבית שלי... בעיקר לבוא לשבט ולקן, ולדעת שתמיד יחכו לך שם אנשים, ולהגיע למרכזון המסחרי או למרכז או לביג, ושכולם מכירים את כולם.....

רייצל87

New member
אמממממ

את הירוק שמסיביב וכמובן את הבית שלי... אנשים אני לא יודעת מה איתך אבל אני מאוד אוהבת את בית שמש.... ואני חושבת שזה אחלה מקום לחיות בו.

המהמ..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

טובב..אז ככה..יש לי המונ זכרונות משנה שעברה בבית שמש..=) יש את המקום הזה של הפלאפל..שכחית איך קוראים לו..שזה דבסט.. ויש את ביג..זהוא ממש דבסט..לעומת אלונים..=] ויש את הדירה שאחותי היתה בה בקומונה שלה שאני אהבתי את איך שהיא נראתה..נמנמ.. וגם יש אנשים חמים בבית שמש..באמת
ויש את קיבוצ תמוז שמטר ממכם[או שהוא בתוכ בית שמש?!
]שיש שם אנשים ממש חמודים..=] וזהו.

1 aNורJoגת

New member
חחחחחחח

מה אני יעשה משעמם לי בואי תשעשעי אותי.. פיי לקח לי 18 יום לכנס לפורום

MikeY fReAk

New member
המשך!../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

עכשיו, תכתבו דבר אחד בלבד שאתם לא אוהבים בבית שמש, משהו שבאמת מפריע, משהו שאפשר לדעתכם לתקן. [הע, שתקו, אני תורמת לפורום
]

למעלה