את לא טועה, זו אכן חן קלימן
ס סתיו לאב הילי New member 6/5/06 #28 ../images/Emo55.gifאיזה יפה הילי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
J jasmin superstar New member 6/5/06 #18 אויש נו באמת ../images/Emo175.gif זה החיים שלהם והם יחליטו אם לעשן או לא זו בחירה שלהם...
J jasmin superstar New member 6/5/06 #24 כן אבל ../images/Emo175.gif ניפתחו מיליון שרשורים כאלה.. וזה מיותר.
D DoRiNuS sMiNiA New member 6/5/06 #20 אם היא מעשנת זה הופך אותה לפחות טוב *טובה זה לא סמים,סיגריות. וזה לא מוריד מערך של אדם.
1 1הדור הבא New member 6/5/06 #21 "נרגילה זאת סיגרייה" לא סתם סתם..פשוט סיגריה זה כן סוג של סם. ואף אחד לא אמר שזה מוריד מהערך של הבנאדם ותתחברי למסנגר..!
"נרגילה זאת סיגרייה" לא סתם סתם..פשוט סיגריה זה כן סוג של סם. ואף אחד לא אמר שזה מוריד מהערך של הבנאדם ותתחברי למסנגר..!
O orel4400 New member 6/5/06 #29 ברווז אמבטיה?! דייי ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif חברה שלי קוראת למיכאל ברווז אמבטיה... כל פעם שהיא קוראת לו ככה היא מקבלת ממני מכות!!
ברווז אמבטיה?! דייי ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif חברה שלי קוראת למיכאל ברווז אמבטיה... כל פעם שהיא קוראת לו ככה היא מקבלת ממני מכות!!
C chen010189 New member 6/5/06 #34 איןמסיבה אבל הבאסים מפילים את התקרה השכנים לא מבינים מה קרה דופקת לי כבר על הדלת המשטרה זה לא נורא עכשיו נחזור בחזרה
איןמסיבה אבל הבאסים מפילים את התקרה השכנים לא מבינים מה קרה דופקת לי כבר על הדלת המשטרה זה לא נורא עכשיו נחזור בחזרה
C chen010189 New member 6/5/06 #38 אייים אה סלבבב פור יווו יה יה אההה זה נשמע רע אבל יש לי התקף בריטני ספירס
נ נירושית New member 6/5/06 #40 ל=ך?!?!? עלייך לא הייתי מאמינההה../images/Emo6.gif חהחהחהחהההה... איי אמ נו אה גירל....חעעע