שאלה

Slider_-_14

New member
שאלה ../images/Emo70.gif

עם איזו תוכנה אתם ממליצים לבנות פלאש? שמעתי על כמה תוכנות אבל אני מעוניין לדעת את דעתכם:)

tounano

New member
ההמלצה שלי...

תראה אחי, זה מאוד מורכב.... אאם ברצונך לעשות כל מיני סרטוני פתיחה לאתרים או אפילו אתרים אני ממליץ לך להשתמש בתוכנה FLASH 5, אם אין ברצונך להגיע רחוק בתוכנה זו ובכוונתך לעזות רק באנרים וכותרות יפות, אז אני ממליץ על התוכנה SWISH. כמוכן יש אפשרות נוספת אשר במסגרתה אתה אתה בונה משחק כלשהו (כן בעזרת התוכנה הבאה יצרו את פיפוש...), או אפילו כרטיס ביקור על CD, תשתמש בDIRECTOR של MACROMEDIA. מקווה שעזרתי, ב ב ר כ ה, tounano.

dor_ian

New member
הערה קטנה.

סה"כ רצה לדעת איך בונים בפלאש אז התשובה תהיה מין הסתם ב"פלאש 5" אילו היה שואל איך אני אבנה משחקים (לדוגמא) אז נכון היה להמליץ על דירקטור אבל רק למי שרוצה יותר ממה שפלאש יכולה להציע. אגב, חוץ מפיפוש (למה מתלהבים מזה??) המוצרים של קומפדיה ומט"ח ברובם מבוססים על דירקטור. ויש להם דברים הרבה יותר מורכבים הפיפוש. dor_ian

sagi.exe

New member
לא בטוח ששמעו על זה...

יש תוכנה מדהימה כדי לבנות פלאש. אני לא בטוח שמישהו פה שמע עליה אבל שווה לך לבדוק אותה... .....קוראים לה ....פלאש של חברת מקרומדיה ואומרים שהיא הכי טובה כדי לבנות פלאש. תבדוק את העיניין ותודיע לי......

למעלה