שאלה

SweetElla

New member
שאלה../images/Emo70.gif

סליחה על הבורות
אבל מי זה טיילר הילטון? כאילו הבנתי שהוא זמר...אבל איך הוא קשור לסדרה
יש שירים שלו בסדרה או משו? ולמה צ'אד וסופיה לבשו חולצות עם השם שלו?? תודה מראש

shawn 1

New member
אפשר לראות תמונה של צ'אד וסופיה

יחד?? מה הם התחתנו במציאות??? \יפה יפה!

yasminale

New member
בטח שהם התחתנו

ב-16 באפריל.. ולגבי טיילר הילטון.. הוא בהחלט זמר שהוציא כבר 3 דיסקים ומתוכם אחד הוא סינגל ויש לו מסע הופעות ובלה בלה.. והוא קשור לסדרה כי הוא משחק שם בתפקיד אורח את כריס קלר ברוב העונה השנייה..

shawn 1

New member
אפשר תמונה של סופיה וצ'אד??

ויש לי שאלה: (במקום לנצל"ש) האם כול אלה משתתפים מהעונה ה1/פיילוט?? בלי ספוילרים, רק כן או לא בבקשה....

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהנה מהחתונה../images/Emo13.gif

פףףףף

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifורק של סופיה...

יש עוד.. אם תרצה/י

TheCharm

New member
כן

כל ה-5 שחקנים הם מהפרק הראשון. מימין לשמאל: ניית'ן (ג'יימס לפרטי), היילי (בת'אני ג'וי לאנז), פייטון (הילארי ברטון), לוקאס (צ'אד מייקל מאריי) וברוק (סופיה בוש)

G Baby

New member
עוד תמונה שלהם..

וכן..כולם משתתפים בעונה הראשונה

mirymoo

New member
מישהו יודע

איך קוראים לדיסקיםשל טיילר הילטון?

shawn 1

New member
שאלה:

עכשיו דיברתי עם TOWER RECORDS בקשר לרכישת הסט של עונה 1 של THE O C והם אמרו לי, לא רק שעונה 1 אצליהם, עונה 2 תהיה אצלהם די בקרוב! אז, מישו יודע אם "מגרש ביתי" אולי אולי גם יהיה בDVD בקרוב בישראל?? וגם, ראיתי שיש לOC ולמגרש ביתי פסקול אחד לכול אחד, האם מתוכננים עוד בקרוב?? תודה מראש!!
!!

yasminale

New member
לטיילר הילטון יש שלושה דיסקים:

-לראשון קוראים Tyler Hilton- ויש בו 4 שירים. -לשני קוראים The tracks of... Tyler Hilton- שיש בו 11 שירים, אם אני לא טועה. -והכי חדש שלו, שיצא לפני כמה חודשים, הוא דיסק סינגל (כלומר יש בו שיר אחד) עם השיר how love shold be (שיר מעולה, דרך אגב). -כמובן ששני שירם שלו מופיעים גם בפסקול של הסדרה. אחד מהם הוא Glad, בגרסה האקוסטית, והשני הוא דואט עם בת'אני ג'וי לאנז (היילי בסדרה) והוא: when the stars go blue.

yasminale

New member
כולם קוראים לזה עם that's

אבל זאת טעות.. אפילו על הדיסק כתוב שזה how love shold be.. בלי that's

למעלה