שאלה לדעתכם לשים משקפי שמש למועדון זה מגוחך או יפה???
I i l0ve u New member 27/11/03 #1 שאלה../images/Emo70.gif לדעתכם לשים משקפי שמש למועדון זה מגוחך או יפה???
J jennie 00 New member 27/11/03 #3 לפי דעתי.... זה באמת מגוחך במיוחד בחורף... בקיץ זה עוד יכול להיות בסדר אבל בחורףףףףףף
ח חסה סטייליסטית New member 27/11/03 #5 די מגוחך וגם לא נוח... מה גם שגם ככה חשוך אז לא רואים כלום, ואם הן לא של איזו חברה או משהו איכותי הן יתמלאו אדים.
די מגוחך וגם לא נוח... מה גם שגם ככה חשוך אז לא רואים כלום, ואם הן לא של איזו חברה או משהו איכותי הן יתמלאו אדים.
M MaGiC sWeEt gIrL New member 27/11/03 #6 אממ... לדעתי זה פחות מתאים למועדון למרות שאני חולת משקפי שמש ובמיוחד כשהם גדולות אבל זה יותר יפה ללכת איתם ביום נגיד לבית קפה או סתם להסתובב
אממ... לדעתי זה פחות מתאים למועדון למרות שאני חולת משקפי שמש ובמיוחד כשהם גדולות אבל זה יותר יפה ללכת איתם ביום נגיד לבית קפה או סתם להסתובב
I i l0ve u New member 28/11/03 #8 טנקס יאללה עוד תגובות.. עדין לא השתכנעתי לתשובה חחחח תרשמו למה אני לא מבינה למה זה לא יפה ...
י ילדה מעולם אחר New member 28/11/03 #9 דעתי!!!!! ../images/Emo26.gif אוקי... לדעתי משקפי שמש .. כאלה שחורות ממש זה דיי מגוחך.. .. אבל עם זה משקפי שמש כאלה מן שקופים עם הטייה לחום.. (לא יודעת איך להסביר..חח..) זה ממש יפה!!
דעתי!!!!! ../images/Emo26.gif אוקי... לדעתי משקפי שמש .. כאלה שחורות ממש זה דיי מגוחך.. .. אבל עם זה משקפי שמש כאלה מן שקופים עם הטייה לחום.. (לא יודעת איך להסביר..חח..) זה ממש יפה!!
ה הדם יפסיק לזרום New member 28/11/03 #12 יש משקפיימ שנקראות משקפי לילה.. הרבה הולכימ איתנ למסיבות. חח וזה גמ די מגוחכ ...
S SuGar and SpicE New member 28/11/03 #14 לדעתי זה ממש ממש יפה אבל! זה נראה דבילי לגמרי ומשדר רצון עז להתלהב משקפי שמש לובשים בשמש.......זייהו
ש ש פ י צ ר New member 28/11/03 #15 ליגה.... אבל תלוי איזה. זה צריך להיות משהו חצי קלאסי לא ספורטיבי וכמובן שהצבע עדשה יהיה בהיר, שיוכלו לראות את העיניים.
ליגה.... אבל תלוי איזה. זה צריך להיות משהו חצי קלאסי לא ספורטיבי וכמובן שהצבע עדשה יהיה בהיר, שיוכלו לראות את העיניים.
I i l0ve u New member 30/11/03 #17 אז לשים משקפי שמש למועדון או לא?? יעני משקפים קלאבריות כאלה חחח U KNOW....