שאלה האם מותר לי לפנות אם קיימית שני נתיבים שעליהם חץ של ישר+פנייה?
M miss_t New member 17/10/03 #1 שאלה../images/Emo70.gif האם מותר לי לפנות אם קיימית שני נתיבים שעליהם חץ של ישר+פנייה?
M mc bige New member 17/10/03 #3 כן בטח שאת יכולה לפנות אבל את חייבת להגיע לנתיב הימני ביותר-במידה והכביש שאת עוברת אליו הוא עם שני נתיבים... אם הוא עם שלושה נתיבים אז את תגיעי לאמצע.....
כן בטח שאת יכולה לפנות אבל את חייבת להגיע לנתיב הימני ביותר-במידה והכביש שאת עוברת אליו הוא עם שני נתיבים... אם הוא עם שלושה נתיבים אז את תגיעי לאמצע.....
פ פרטנר New member 17/10/03 #5 לא קיים מצב שכזה!! הסימונים בציור אינם הגיוניים , ואין מצב שכזה . אם נתקלת זהו מפגע תעבורתי ורצוי לדווח עליו. פשוט הגיון.
לא קיים מצב שכזה!! הסימונים בציור אינם הגיוניים , ואין מצב שכזה . אם נתקלת זהו מפגע תעבורתי ורצוי לדווח עליו. פשוט הגיון.
S sattla New member 17/10/03 #7 ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
S sattla New member 17/10/03 #8 ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
S sattla New member 17/10/03 #9 ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
S sattla New member 17/10/03 #10 ואם כבר יש מצב כזה (בארץ הכל קיים) אז למען הבטחון האישי שלי לא הייתי פונה מהימין הרי לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ולהגדיל ראש, זה המצב. ובאמת מפחיד אם קיים דבר כזה
D driver2b New member 18/10/03 #12 לא קיים מצב כזה לא קיים מצב כזה. אם נתקלת במצב כזה - זו טעות של רשות התמרור. עליך לדווח לרשויות, ובשום אופן, ליתר בטחון, לא לפנות שמאלה מהנתיב השני משמאל ולא להמשיך ישר מהנתיב השמאלי ביותר.
לא קיים מצב כזה לא קיים מצב כזה. אם נתקלת במצב כזה - זו טעות של רשות התמרור. עליך לדווח לרשויות, ובשום אופן, ליתר בטחון, לא לפנות שמאלה מהנתיב השני משמאל ולא להמשיך ישר מהנתיב השמאלי ביותר.