שאלה....

lady106

New member
שאלה.... ../images/Emo70.gif

הממ הייתי רוצה לדעת מה הסדר ואיזה שירים יש בדיסק החדש של אמינם 8 mile מישהו יודע?? תנקס, The Lady

THEchosen1

New member
כן , זה דיסק ..

אולי התכוונת לדיסק האחרון שהוא הוציא the eminem show ?

lady106

New member
אבל...........

קודפ כל לא לצחוק, מה לעשותש אני לא מבינה גדולה בשביל זה באתי כאן.. לאנשים המומחים והחכמים אז.. איך זה שאת כל השירים הורדתי המנט והם היו באלבום הזה? בכל מקרה הפסקול של הסרט מישהו יודע על מה אני מדברת? תנקס אגיין, Lady D

Itai S

New member
בבקשה-

1. Lose Yourself - Eminem 2. 8 Mile - Eminem 3. Run Rabbit Run - Eminem 4. Love Me - Obie Trice, Eminem & 50 Cent 5. Places to Go - 50 Cent 6. Wanksta - 50 Cent 7. Rap Game - D-12 8. You Wanna Be Me - Nas 9. 8 Miles and Running - Jay-Z 10. That´s My Ni99a Fo Real - Young Zee 11. Battle - Gang Starr 12. Spitshine - Xzibit 13. Time of Your Life - Macy Gray 14. Wasting My Time - Boomkat 15. R.A.K.I.M. - Rakim 16. Adrenaline Rush - Obie Trice

lady106

New member
../images/Emo25.gifאוי תודה תודה תודה תודה!!!!

ידעתי שאני אמצא כאן אנשים חכמים! תנק יו אול!, Layd d106

MOMMYs

New member
אתה יודע

השיר אם אובי טרייס הוא אותו שיר שבתחילת without me מי שלא מאמין יש באתר טאוור רקורדס קטעים קצרים מהדיסק הינה: http://www.towerrecords.com/product.asp?pfid=2738257 למטה יש אובי טרייס ראפ ניים

MחושגZ

New member
שלא נדע...

4 תגובות של משתמשים שמתיימרים להכיר את אמינם, ומשתתפים אפילו קבוע בפורום שלו באינטרנט, ולא יודעים על הפסקול של הסרט??

ilbe182ebli

New member
ידעתי על הפסקול, אני לא יודעת את

הרשימה של השירים שלו, כמו שנתנו למעלה... מה מתיימרים?! בואנה קצת הגזמת...

ilbe182ebli

New member
אה.. תודה :) אבל בכל זאת.. למשל

איתי נתן את הרשימה.. סימן שהוא יודע מאיפה שהו.. וכל השאר ניסו לעזור.. כיאילו לא כל אחד חייב לדעת הכל... אוף אני מזה חולה על אמינם שומעת את המוזיקה שלו כל הזמן ונידבקת לשירים שלו חופשי, מגינה עליו כשיורדים עליו וכל זה... ואני יודעת עליו מלא פרטים! אני פשוט שוכחת :/.. חחח.. זה מבאס, אבל אין מה לעשות... לדעתי... יעני אני לא חושבת שמעריץ טוב זה מעריץ שיודע על זה שהוא אוהב הההההההככככככככלללללללללללל... אלא אם הוא אוהב את המוזיקה שלו ואת הבנאדם עצמו... זה כבר מספיק... ככה אני חושבת לפחות..!

MחושגZ

New member
...

את לא צריכה לדעת על מישהו יותר מדי פרטים בשביל לאהוב את המוסיקה שלו.. ואת לא צריכה להגן עליו... ואת לא צריכה בכלל להוכיח לי או למישהו פה שאת אוהבת אותו.. אני אוהב אותו, הוא אחלה ראפר, ואני דיברתי על זה שיצא לו דיסק חדש, ומי שמעריץ של אומן כלשהו בד"כ יודע על דיסקים חדשים שיוצאים לאותו אומן...! לכן זה נראה לי מוזר שאף אחד כמעט לא ידע לענות לך..

ilbe182ebli

New member
אתה צודק.. :) סתם הרגשתי צורך לומר

יותר נכון לרשום את כל זה...חחח :) אבל אני יודעת על הדיסקים שלו.. ואני יודעת ש8מייל זה סרט! ושיוצא לו פס קול או משו כזה... פשוט אין לי מושג מה הרשימת שירים...

למעלה