שאלה

Queen Of Love

New member
שאלה../images/Emo70.gif

אם הייתם מכירים מישהו/י ממש מדהימים והייתם יודעים שתוך חודש ייגמר הקשר ביניכם ייגמר מה הייתם עושים

מאו יין

New member
../images/Emo12.gif

לא יודעת .. זה תלוי ב1000 ואחת דברים... רוצה "לשפוך" קצת יותר פרטים???

Queen Of Love

New member
המממ...

בוא נגיד שהיית מכירה בחור מקסיםםםםם מכל ה ב ח י נ ו ת, והוא היה אומר לך מההתחלה שהוא טס ללימודים בחו"ל ל-4 שנים. מה היית עושה? נגיד שהוא עומד לטוס עוד 4 חודשים.

מאו יין

New member
אהה עכשיו הבנתי...

או שלא...סתאאם. בכל מיקרה במצב כמו שתיארת (זה יותר פרטים?? מה את מתביישת ממני-נעלבתי!) אם מראש אני יודעת בוודאות שהוא נוסע אז אחד משני דברים או שהייתי מנתקת ת´קשר לפחות מהבחינה הרומנטית, או שהייתי מחליטה לבלות איתו את החודש הקצרצר בידיעה ברורה שבסוף החודש זה ניגמר!!!!!!!!! ולא הייתי מצפה לשום דבר!! אני אישית אם זה מישהו שממש אבל ממש מוצא חן -הייתי דווקא מתרחקת כי אני אישית ניקשרת מהר לאנשים ואח"כ היה לי מאוד כואב... זהו עזרתי?

ניקולי

New member
מה אני היית עושה??

ובכן אצלי יש בעיה.. כשאני הייתי מכירה והייתי נקשרת אז הייתי נקשרת לאדם שאני יודעת בוודאות שאיתו הייתי רוצה להיות.. אבל אם היה מגיע אליי מישהו שמראש היה מכין אותי שהוא לא נשאר לעוד הרבה זמן הייתי נמנעת מלבנות עימו קשר קבוע קשר שאתאהב בו אהבה סופנית. אבל לעולם אין לדעת כי אולי בגלל הקשר הזה הוא היה נשאר בגללי??? אחרי הכל יש לו סיבה כשזה מדובר בי..
.... לירי נשמתי הכל תלוי ברגשות ובכלל בכוח שלך לקבל גם את הלא כי לא הכל ורוד בחיים.. לשמחתי אפשר להרויח ולצערי לא!! שיהיה לך אחלה בוקר טוב...... אוהבת ניקול*

Queen Of Love

New member
ניקולייי../images/Emo25.gif

ת´געגעתי אלייךך איפה את
אני מבקשת להתפקד יותר בפורום
קבלייייי
ו-

mariana

New member
לירי

זה הכל תלוי דבר ראשון מאיפה את יודעת שזה יגמר? ממיסטיקות למיניהן? אני חושבת שלא הייתי ניכנסת לזה, כי אם אני יודעת בביטחה שזה מה שיהיה לי לא הייתי הולכת על זה, כי מי כמוני יודעת שאני ממש רגישה בדברים האלה. ואני ניקשרת לבני אדם מהר

Queen Of Love

New member
וווואאאייי

אני חייבת לצאצ הביתושששש
אשמח לדעות נוספותתת
(מחר בבוקר אני אקרא) ביי ביי לכולם, המשך יום משגעעע
ו-
אוהבתתת
נ.ב:
מרינוש וגם למאוווו

sidi

New member
מממ

אני חושב שהייתי זורם עם הקשר ורואה מה יקרה, לא יודע קצת קשה לחוות דיעה מהצד כשלא נמצאים בתוך זה. אני יודע אבל שאם באמת הכל מושלם חוץ מהקטע שהוא נוסע, אז שתישאר איתו וזהו ומה שיהיה יהיה.

למעלה