שאלה

מתן ב

New member
שאלה../images/Emo70.gif

יותר נכון 3 שאלות... 1) לויס מופיעה בקומיקס שכולם מדברים על זה שהיא תופיע?!?!?! ואם כן, אז בתור מי? 2) בסדרה לויס וקלארק, זה נגמר בזה שלויס וקלארק מוצאים תינוק בתוך עריסה ולא יודעים מה לעשות איתו. זה הסוף של הסדרה?!?!?!? 3) האם מטרופוליס וסמולוויל כל-כך קרובים אחת לשנייה שאפשר לראות אותה מתחנת רוח? מה הקשר בין מטרופוליס לסמולוויל שכולם מדברים עליה כעיר החלומות?

SaberTooth

New member
ועכשיו שלוש תשובות...

1. כן, לויס כן מופיעה בקומיקס. יש חברים בפורום שאומרים שלויס כן תופיע בסידרה, אני לא יודע עד כמה זה נכון. 2. אנחנו לא מדברים פה על "לויס וקלארק" לעומק, אבל כן, זה הסוף של הסידרה, לפחות עד כמה שאני יודע. 3. לפי "לויס וקלארק" והקומיקס, מטרופוליס וסמולוויל לא כל כך קרובות אחת לשניה. עובדה שקלארק צריך לעוף הרבה ממטרופוליס לסמולוויל, אני חושב שהן אפילו לא באותה מדינה, עד כמה שאני יודע, סמולוויל היא בקנזס, אבל לא אומרים איפה ממוקמת מטרופוליס. אבל ב"סמולוויל" הן כן קרובות אחת לשניה.

Skiter

New member
הסדרה נגמרה ש...

הם מוצאים תינוק ויש פתק שאומר: לואיס, קלארק הוא שלכם, והם מבובלים....

מתן ב

New member
נכון...

נראה לי הפסיקו אותה באמצע בלי שהקאסט ידע, כמו שעשו בנשואים פלוס, הם לא הספיקו לעשות פרק סיום חגיגי כזה... איך אני רוצה שיעשו עוד עונה!!! בא לי לראות אם הילד יתחיל לעוף בבית ולהרים ספות...

פצקרשת

New member
ב"תלוש" התכוונתי

שזה לחלוטין לא אמין. מאיפה הגיע התינוק? של מי הוא? מה פתאום מישהו סתם מביא להם תינוק? ואם זה שלהם, איך בדיוק עשו אותו ללא ידיעתם (אפילו אם הוא גודל ברחם מלאכותי מיוחד)? נראה שהתסריטאים של הסדרה פשוט החליטו שלא בא להם להמציא סיפור מסובך איך באמת נולד להם תינוק, ואיך התגברו על הבעיות הביולוגיות שנובעות מהעובדה שקלארק הוא בסופו של דבר לא בדיוק אנושי. זה פשוט זלזול באינטליגנציה של הצופים. פצקרשת

לאנה

New member
אממממממ..............

יכול להיות שאני ועה, כי אני לא קוראת את הקומיקס - סמולוויל ומטרופוליס עם מקומות גימיוניים, בזה אני בטוחה, אבל סמולוויל בקנזס?, יכול להיות שאומרים את זה רק כדי שזה באמת יהיה ממוקם איפושהו אבל......

SaberTooth

New member
ב"לויס וקלארק"...

ב"לויס וקלארק" מציינים פעם או פעמיים שסמולוויל בקנזס.

למעלה