שאלה

שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

[זה לא סקר כי זה לא ממש סקר
] מה הדבר הכי מצחיק שאמרתם לאחרונה,ובהקשר למה?

שו.

אמרתי בקול צווחני, באמצע מסעדה: "אתם יכולים לעשות שלישיה!!" כי חברה שלי אמרה שהארי פוטר והאפיפיור הם זוג [או משהו בסגנון], והיא די מחבבת את הארי...

XD ../images/Emo219.gif

מה שמזכיר לי! ביומולדת של חברה שלי לפני חודש או חודשיים,עשינו לה הפתעה והיא פגשה אותנו במקס ברנר [אוי אלוהים,השוקולד,הקובי מחט,השירותים,הפלאפון,האבא שלי,הצרחות,הכניסה לשירותים של הבנים. אבל אתם לא תבינו,זה היה הזוי
] אז מישהו רץ לשירותים ואנחנו צרחנו לו-"שחרור נעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111.11"

אני,כי המון פעמים זה קרה היום../images/Emo219.gif

אני אומר את כל מה שקרה לי כי אם לא ככה זה לא יהיה מובן [האמת שאני לא חושבת שזה מצחיק,אבל..אמרתי את האמת
] רעות:"אני רואה שחורות!" אני:"מה את מתפלאת?! את מסתכלת על שרון ומוראל,הן ככה אפילו לפני שהלכתן לאילת מהחוג של אורי!" אלה רק כמה. אני אוותר על השאר,אין לי כוח לכתוב ממילא אני לא מצחיקה

|: זהו טבען של בדיחות פרטיות...

את יכולה להיחנק מצחוק כשאומרים אותן, אבל אף אחד אחר לא יבין..
מוכרת הבעיה

../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

יש אנשים שפשוט לא מבינים את הבדיחות שלי ושל חברה שלי כשאנחנו נקרעות מצחוק
.

baril

New member
../images/Emo80.gifנמממ

אמרתי בטיול השנתי: שלילה אז לילה אז עייפים אז עייפים אז ישנים אז ישנים וחולמים חולמים על אנשים שאוכלים תותים XP לא זוכרת בהקשר למה הייתי במצב כפית הייתי מחורפנת XD

דנטל

New member
איך אזכור אם אני סנילית? ../images/Emo7.gif

אני זוכרת שאמא שלי אמרה היום משהו מצחיק, אז הייתי מספרת על זה, אבל אני לא זוכרת מה היא אמרה. כרגע לא זוכרת שום דבר מצחיק שאמרתי אי פעם בחיים שלי ואני דווקא מסוגלת לבדר לפעמים.

דנטל

New member
משהו שקיבלתי במייל

חוכמות שלוקטו בשיעורים. סטודנטית: "יש שנאים שמזמזמים כשהם עובדים. למה ?" מרצה: "גם את היית מזמזמת אם היו לך 50 מחזורים בשנייה..." (אוניברסיטת בן גוריון, המחלקה להנדסת חשמל ומחשבים, מבוא להנדסת חשמל 1 ) "... 15-20 דקות, ואני גומר. בלי לעלות ולרדת...." (מרצה לכימיה אורגנית, מסביר מדוע עדיף לוותר על הפסקה ולהמשיך את השיעור ברצף.) (האוניברסיטה העברית ) המרצה: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי: אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!" (הטכניון, פיסיקה קלאסית ) מרצה: "אני לא מבין מה אתה אומר. אתה בטח קרוב משפחה של אשתי..." ( מכינת הטכניון, ) המרצה: "את המבחן אפשר לעבור, תשאלו את אלה שעשו אותו סמסטר קודם." סטודנט: "אפשר לשאול אותם עכשיו. רובם פה..." (אוניברסיטת בן גוריון, המחלקה לכלכלה ) סטודנטית: "אפשר זמן להעתיק?" מרצה: "כן, תנצלו את הזמן שאני מוחק את הלוח." (הטכניון, ) לפני המבחן שואלים את המרצה על המבחן והוא עונה: "לא יהיו לכם הפתעות במבחן!" במבחן אף אחד לא מבין כלום, שאלות מאוד קשות ולא ברורות. סטודנטים באים בתלונות למרצה: "אמרת שלא יהיו הפתעות במבחן?!" מרצה: "נכון. גם אצלכם, כמו בכל השנים, יהיו 70% נכשלים..." (אוניברסיטת בן גוריון, הנדסות, תכנות בשפת C ) מרצה: "אני יכול לשחק איתכם טטריס: מי שיפריע יעבור לשורה האחרונה וכשהשורה האחרונה תתמלא היא תעוף החוצה." (אוניברסיטת תל אביב, מדעים מדויקים ) "אני מבקש ממכם... בסוף הסמסטר יש משוב מרצים, תתנו לי 2, אני כבר לא יכול יותר להעביר את הקורס הזה." (הטכניון, פיסיקה 2מ' ) מרצה: "אם נירה קליע לכיוון השמש המהירות שלו תגדל במהלך התנועה" תלמיד: "..אבל המרצה, הקליע ימס הרבה קודם..." מרצה: "אז נירה אותו בלילה..." ( האוניברסיטה העברית, מכאניקה ויחסות פרטית, 2006 ) (שיעור ראשון) מרצה: "אני שמח שאתם מבינים. בקרוב זה ישתנה..." (אוניברסיטת תל אביב, אינפי ) לפני מבחן ידוע לשמצה במחשבים, שואל אחד הסטודנטים: "איזה חומר עזר כדאי להביא למבחן?" מתרגל: "לדעתי הכי כדאי לכם להביא תהילים..." ( אוניברסיטת בן גוריון, הנדסת חשמל ומחשבים ) צפירת אזעקה נשמעת) מרצה: "אם כולכם תישרפו למוות, אתם לא צריכים להגיש את מטלה 12..." (האוניברסיטה הפתוחה, קורס קולנוע ) "היחס של פיסיקאים למתמטיקה זה כמו היחס של פושעים לספר חוקים. כדאי לדעת, וכדאי לדעת איך לעקוף." (אוניברסיטת תל אביב, ממפי"ס ) מרצה: "עכשיו נפתח את בינום ניוטון לפי טור טיילור." סטודנט: "זה כמו להגיד בן זונה וכוס אימא שלך בקללה אחת..." (אוניברסיטת תל אביב, הנדסת מכונות, אינפי 1 ) המרצה מציג שאלה אמריקאית ממבחן קודם על הלוח. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא א'?" כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ב'?" כמה סטודנטים אחרים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ג'?" עוד כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ד'?" כמה סטודנטים מצביעים גם כן. מרצה: "אתם רואים? זאת הבעיה בדמוקרטיה, נותנים לאנשים להחליט בנושאים שהם לא מבינים בהם שום דבר!" (אוניברסיטת תל אביב, מתמטיקה בדידה, הפקולטה למדעים מדויקים, סמסטר 2004 א')

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif האמת שאני לא זוכרת,

אבל היום הייתי לי סיטואציה ממש מצחיקה עם חברה שלי, עמדנו, והתחלנו לצחוק באותו זמן. וכאילו בלי סיבה. זה קורע אותי לצחוק בלי סיבה. סתם ככה. חחח כאילו מה הקטע? X:

שוב ../images/Emo219.gif

לא ממש משהו מצחיק שאמרתי,אלא משהו שקרה לי בדיוק בסוףבסוף של ההפסקה,דיברתי עם דודה שלי שעכשיו בחו"ל והיא בישרה לי בשורות נהדרות- היא קנתה לי את בולטס $%^@#%@$^@#%!@#% D::: ובדיוק היה צלצול וצרחתי-"יש לי את בולטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111.1111" והמורה נכנסה ולא הבינה וגם הילדים מהכיתה שלי לא,כי הם לא יודעים מזה בכלל MCR
. D::::

I am IRiTooSH

New member
אממ. אני אומרת דברים לא מצחיקים-.-"

אני אומרת דבירם לא מצחיקים..אבל אני מחורפנת מלא עם חברות אז זה מצחיקXDD 0.0

../images/Emo42.gif../images/Emo219.gif

זה לא מצחיק,האמת שעצוב. אתמול היה לי מבחן במתמטיקה [איף] ואני תמיד שוכחת ללמוד לכל מבחן,אז,למדתי ב-5 דקות בהפסקה. ז"א,העתקתי על השולחן את כל הדברים שהיה צריך ללמוד והסתרתי את זה עם כל מיני דברים. וחברה שלי שיושבת לידי גם עשתה ככה. אח"כ גילינו שיש 5 עמודים למבחן הזה (
) והחלטנו להעתיק אחת מהשניה בלי שאף אחד יראה,זה היה קורע איך שעשינו את זה XD.

למעלה