שאלה

שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

טוב... אז בשביל איזשהו בגד מסויים, שכולו שחור\ להתאים איפור.. חשבתי על גווני שחור+אפור... אבל עם כל נסיונותי... לא הצלחתי לשים כמו שצריך
יש סיכוי לקבל הסבר כמו שצריך על איך אני אמורה לעזזל לשים?!?!?! אגב רעות... אני מנסה משהו בסגנון שאת איפרת אותי..

אוקי ../images/Emo13.gif

אז מכיוון שאני מכירה אותך וראיתי אותך ואיפרתי אותך אז הרבה יותר קל להסביר לך איך להתאפר ועוד לפי מה שכבר איפרתי אותך.. קודם כל תעשי צללית בסיס לבנה כל העפעף של העין, גם מתחת לעין. אחר כך קחי צללית שחורה, תמשכי אותה מהקצה החיצוני של העין לבפנים עד לאמצע. טשטשי את זה מעט עם הלבן וכלפי מעלה, תעשי מן הילה כזאת על קצה העפעף העליון. מתחת לעין תעשי פס מהקצה החיצוני של העין לבפנים עד לאמצע בדיוק כמו למעלה ובקצה תחברי את השחור העליון עם התחתון, שימי עפרון שחור בתוך העין והרבה מסקרה. רצוי גם כדיי לעשות את המראה יותר נוצץ לשים ממש ממש מעט נצנים לבנים או אפורים אם יש לך אבל ממש טיפה, כמה שפחות שהם יהיו ממש בודדים, על העפעף העליון. בהצלחה מותק

ב י ל ב י

New member
טאצ' לייט -המרכז לאמנויות האיפור

הרעיון שלי לגבי האיפור.. דבר ראשון נעים מאוד לכולן\ם אז ככה.. לבגד שחור הכל מתאים בדר"כ ,ז"א שאת לא חייבת להיות מקובעת בבחירת הצבעים של השחור או האפור, מכיוון שלא ראיתי את מבנה העין שלך ,הייתי ממליצה לך להתאפר בדרך הבאה: במידה ושטח העין שלך קטן\עין שקועה\עצם גבה נופלת- נסי להתאפר בצלליות מבריקות! אופן האיפור:אחרי מריחת המייק אפ ,פודרה-סומק, תמרחי מעט קרם על העפעף לאחר מכן שימי צללית כלשהי מהירה במרכזו של העפעף-תיצרי מעין משולש דמיוני,ליד צללית זאת מהצד הקיצוני השני את יכולה להניח עוד גוון(במידה ואהבת את הגוונים של האפור והשחור אני אלך על פי גוונים אלו) של אפור-לאחר שהנחת את הצללית השניה את יכולה לטשטש בין שתי הצלליות ובכך ליצור לך גוון שלישי בעין, השלב הבא-תמשכי מאמצע הקו התחתון של העין צללית שחורה-אפשר קו דק או קו יותר עבה על מנת ליצור מראה "מעושן" ולמשוך את הצללית עד קצה העין ולהמשיך אותה למעלה לכיוון העין,תיכנסי מתחת לעצם הגבה עם הצללית השחורה,אבל לא בכמות של צבע , אלא יותר עם השאריות,על מנת לא ליצור "כתם" ,עם אותם שאריות שנישארו לך במברשת תניחי גם קצת חומר בקצה הפנימי של העין(ליד האף) שוב על מנת ליצור שקע. לסיום- מתחת לגבה הניחי גם צללית בהירה ומבריקה,"שתרים לך את האיפור כולו ותיצור שטח עין גדול כמובן לא לשכוח מסקרה! המסקרה לא פחות חשובה,שימי אותה באופן הבאה: תיכנסי עם המברשת בין השערות ,מלמעלה ומלמטה,אח"כ תמשכי את המברשת מלמטה עד לקצה הריסים ותשאירי אותה שם לכמה שניות תוך שאת יוצרת התנגדות-כך בעצם תגרמי להארכת הריסים ולמראה עגלגל. במידה ושטח העין גדול או בולט מדי-תישתמשי בצלליות מט באותו האופן שבו הסברתי מקודם בהצלחה,ומקווה שההסבר ברור
====~~

למעלה