שאלה???

שאלה??? ../images/Emo7.gif

כפי שכבר סיפרתי כאן, אני עצובה בגלל שהוא כבר לא איתי, אחרי 4 שנים: הג´נגל שלי נגנב אתמול!!! אבל למרות שהייתי במשטרה ואני סקפטית לגבי מציאתו.., האם מישהו יכול לתת לי "קרן אור" ואולי אולי למישהו קרה פעם משהו טוב ומצאו לו את האופנוע, אני אשמח לשמוע דברים שכאלו.

ilan_k

New member
קרן אור..............

מניסיון לא שלי בד"כ מוצאים קטנועים אחרי מס´ ימים . קטנועים נגנבים בד"כ ע"י פרחחים קטנים שבד"כ גם טועמים את טעם האספלט/חו"ל/רגל של מישהו עצבני/קיר בטון/גיליוטינה וזה מוביל אותנו לחלק החשוך יותר של קרן האור והוא המצב שמוצאים אותם :פלסטיקים שבורים,סוויץ´ שבור כמובן שיש את המזליסטים שמקבלים את הקטנוע בחזרה כמעט ללא רבב. המלצה: קחי את הרכב של אבא/אמא/חבר/שכן/בן דוד רחוק מאמריקה/נזיר אינדונזי ותעשי סיבוב בסביבת הבית שלך , פעם ,פעמיים, שלוש אולי יתמזל מזלך ותראי אותו במו עינייך כמובן שעדיף שלא תעשי כלום אלא תזעיקי את המשטרה או שלחילופין תצטיידי מבעוד מועד באלת בייסבול/תותח וולקן/עצבים/חבר חזק ומסוקס/חברה חזקה ומסוקסת. מקווה שהפחתי בך תקווה ואם לא אז לפחות חיוכון קטן

ezra shemuly

New member
איפה את גרה??

בהחלט יכול להיות שאם תסתובבי בפינות הנידחות, בקצוות השכונה שלך והשכונות הסמוכות, אולי אולי תמצאי אותו זרוק. אני גר ברמת אביב, ויותר מפעם אחת מצאתי קטנועים (פיור, פיל ביג, וספה, טייפון) זרוקים באזור חוות הגזים בגלילות, בחולות חוף תל ברוך (בדרך לים, רבותי, לא לצורך קניית השירותים הנמכרים שם...
) לאורך גדות הירקון וכולי. אם יש לך אפשרות, קחי אופניים ותסתובבי עליהם.

איילR

New member
פרסמי בבקשה תיאור של הקטנוע

תאור חיצוני + מספר . מי יודע אולי מישהו יתקל בו.

תודה, אתם נהדרים , והתיאור../images/Emo24.gif

קודם כל , הרבה תודה!!!!! ואכן עשיתי כבר כמה סיבובים באיזור הבית וכלום. וזה ג´נגל של סאן יאנג 50 סמ"ק בצבע כסף המושב היה קצת מרופט ,מספר השילדה- 300429 והוא במצב טוב והוא שלי!

איילR

New member
פרסמי גם את מספר הרישוי

הכי זמין לזהוי הקטנוע . מספר שילדה קצת בעייתי.

הנה מספר הרישוי

מספר הרישוי:1919224 ושוב תודה, למי שמתכוון, למי שיראה,למי שישמע , הלוואי

Miss Mor

New member
זה קרה לא מעט פעמים

שאופנועים חזרו לבעלייהם. אומנם לעיתים עם נזק כזה או אחר, אבל העיקר שחזר. וכמו שאמרו פה, כדאי לך לפרסם פרטים כולל מספר, אולי משהו יראה אותו. ונחזיק לך אצבעות
Miss Mor

lancer

New member
לי המשטרה מצאה, פעמיים.

בעבר הרחוק היה לי סאן יאנג אלפא, פעם היה קטנוע כזה. פעמיים הוא נגנב לי ופענמיים בין 1 אחר חצות ל4 לפנות בוקר העיר אותי צלצול טלפון בו מבשר לי מוקדן משטרתי לרוץ למהר לזהות את האופנוע לפני שחבלן משטרתי מפוצץ אותו. בשני המקרים היה מדובר בילדים שרכבו עליו עד שנגמר הדלק וזרקו אותו לשיחים בצד הכביש. הנזקים היו נוראיים מחזיק אצבעות

amit sh

New member
קרה לי פעם

היה לי bw´s והוא נגנב ליאחרי שלושה ימים המשטרה מצאה לי אותו בשכונה . למרות שהוא עבר התעללות הוא חזר אלי!!!

big_foot

New member
היה לי דרבי סנדה R ../images/Emo57.gif

ועד היום אני מתגעגע אבל מחזיק לך אצבעות

tooli

New member
לי ניסו לגנוב

את הפנסי שהיה לי, אז גם גליתי שבקבוקי בירה לא נשברים כל כך מהר כשמנסים לשבור אותם על הראש של משהו (ובאמת שניסיתי בכל הכוח וכמה פעמים) אבל זה לא עבד רק ירד לו הרבה דם לבן זונה המסורס

stilgur LTD

New member
מצאנו גם מצאנו

לחבר שלי גנבו XT350 מתחת לבית... לאחר יום חיפשתי את האופנוע ברוכבי על האוסטרי... לפתע החבר מגיח ברכב וכולו תרגושת "שמעתי אותו..." אנו נוסעים כחבורה, אוטו אחד, שלושה אופנועים ומקיפים את הזאטוטים הבני אלף שיקוצים... שני ילדים בני 14-15 שתפסנו מתעסקים עם האופנוע ועוד שלושה שעמדו בצד וגילו עניין... קיצר, תפסנו, חטפו מכות (לא ממני חלילה) נלקחו ע"י המשטרה והועמדו לדין, כל הנזק לאופנוע היה המנעול כידון וזהו. לא לאבד תקווה ולקרוע לגזרים את הגנב או לחילופין לפצפץ לו כל עצם בגוף. אני לא מטיף לאלימות חלילה אם מישהו לא הבין מה שכתבתי...

למעלה