שאלה

שאלה../images/Emo7.gif../images/Emo120.gif

אני סימתי לקרוא שוב את הארי פוטר 6
ואני לא מבין ממש לם סבר-מאוס(למי שלא הבין סניפ) כעס
על זה שהארי קרה לו פחדן
(בפרק מנוסת הנסיך) אני לא יודע עם כבר שאלו את השאלה אבל ת-ע-נ-ו ל-י

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifבגלל

שקודם כל נראה לי שרוב האנשים היו מתרגזים אם היו קוראים להם פחדנים, בייחוד סנייפ שהוא די יהיר. וגם, הוא כנראה חושב שלהארי אין זכות לקרוא לו פחדן. הוא אמר משהו כמו "אבא שלך נזקק רק לעוד 3אנשים בשביל לתקוף אותי" (הציטוט לא מדוייק אבל אין לי ספר כרגע-.-).

אממ

נכון יש את התיאוריה שאומרת שסנייפ הוא טוב ובעצם דמבלדור ביקש ממנו שיהרוג אותו? אז זה אחד הטיעונים בה, שסנייפ התרגז כ"כ שהארי קורא לו פחדן אחרי שהוא עשה דבר כזה והרג את דמבלדור..

תחכה בסבלנות, אחחחח הנוער של היום.

לא לכולם אין מה לעשות כול היום מאשר לשבת כל היום מול המחשב ולכתוב שטויות בפורום כל כמה דקות כמוך. ( אמממ וכמוני.
)

הווווווו נו, לא צריך לעלב מכל דבר !

קחי במתנה, "קסדה מושב אסלה"
( פטנט חדש, זו קסדת אופנוע רגיל, רק שצריכים ל... ואין מקום נח, כי אתם איפה שהו בחוץ, אז... בהנף שרביט, הקסדה הופכת לאסלה, וברגע שיושבים עליה, היושב והאסלה הופכים לבלתי נראים, עד שמבטלים את הקסם, והופכים את הקסדה בחזרה לאסלה, ומה שטוב בזה, זה שלא נישאר ריח רע.
)

CoralP

New member
אבל >_> ../images/Emo187.gif

היא נקבה פור גאד סייק!!!!11 %#^#%^*#$)*^#%#*^% >____>" נו באמת#%^ תמציא טמפונים או משהו

ZoHaRoT

New member
../images/Emo6.gif

חחח... תודה
ואני לא נעלבת, אני פשוט אוהבת ל"היעלב" אז אל תעלב כי אני לא נעלבת מהעלבו.... הבנת? יופי, כי גם אני לא... (כן, אני יודעת שאני סתומה... אין צורך להזכיר לי...)

the ror

New member
מה הבעיה?"תמניה חצויית דם" ענתה לך.

ולא רק היא... הוא נעלב מזה שהארי(הנפוח לדעתו) מרשה לעצמו להעליב את סנייפ(המרגל הדגול)...-בעיניו של סנייפ,כן? מה גם כמו ש"תמניה..." אמרה שלפי התיאוריה שסנייפ טוב אז הגיוני שסנייפ יפגע שהוא נחשב כפחדן בעיניו של הארי כשמה שהוא עושה הוא בעיקבות פקודותיו של דמבלדור(בעצם למען הצלחתו של הארי בעתיד)... ושיואו, נשימות עמוקות...יש מקרים שבמשך שעות לא מבחינים בהודעה ולשלך כבר 4 הגיבו...מה הלחץ?...

למעלה