שאלה

lovelyhind

New member
שאלה../images/Emo68.gif

שלום פרידה היום נכנסתי בפעם הראשונה לפה ומאד מצא חן בעיני. אני נמצאת עכשיו בתקופה עם המון התלבטויות,אני בבית עם הילדים כבר הרבה שנים ועכשיו אני מרגישה חוסר שקט, הבעיה שאין לי כיום מקצוע ואין לי שום כיוון. האם תוכלי לעזור לי? שמי רונית והתאריך -12.5.54 ונולדתי בחיפה. תודה רונית

F r i d a

New member
ברוכה הבאה רונית

את בתקופה שהצורך להתפתח הוא מאוד חזק. למעשה זה מלווה אותך כבר יותר משנתיים אבל היום קל לך יותר מתמיד להתחיל לבטא את זה. תבדקי את עניין ההקרבה שלך, נראה שהגיע הזמן לסיים את זה, זה ליווה אותך שנים רבות, מאז שהיית ילדה, תתחילי לראות את עצמך קצת יותר. כדאי לבדוק שני כיוונים - יש לך יכולת נפלאה לעזור לאחרים ואולי כדאי לחשוב ללמוד תחום שקשור בנתינה ועזרה כמו רפואה משלימה, בית ספר להורים (למשל מכון אדלר) או לחשוב על כיוון יצירתי שיש בו דינמיקה ועבודה עם אנשים למשל יחסי ציבור ודוברות, הפקות ארועים, בכלל תקשורת וכדומה.

lovelyhind

New member
../images/Emo24.gif

אני מאד רוצה להודות לך, אני לא חושבת שמי שמכיר אותי מכיר אותי כמוך מבפנים.שוב תודה עזרת לי מאד, נראה לי שלא תהייה לי ברירה ואתחיל לעשות ואפסיק להתלבט. בנתיים אני לומדת פיסול קרמי, מודעות עצמית ואחרי פסח אני מתחילה ללמוד ציור. קשה לי להתמודד מול אנשים אני מרגישה כמו ילדה קטנה, ובכלל אני לא נדחפת אני מעדיפה לעמוד בצד ולחכות שהדברים יגיעו אלי. תודה רונית

למעלה