שאלה

• פותח הנושא gloom
  • פורסם בתאריך

gloom

New member
שאלה../images/Emo66.gif

הפרקים עם אידאטה (אידאטה רולז!!!!!!!!!!) הם פילרים?? כי באמת הייתה להם עלילה של איזה ארבעה פרקים. ומה בא קודם? הפרקים עם אידאטה או הסרט של נארוטו?

lgmtk

New member
מתי שמדברים על פילרים מול

עלילה אמיתית, אין מה בא לפני ואחרי. אולי מבחינת טיימליין אבל לא מבחינת מה שקורה והכל.

Riku FanBoy

New member
הקטע הוא...

שהסיפור בארץ התה הוא סייד סטורי במאנגה, לפחות ממה שאני הבנתי. הפילרים שיש באנימה כיום הם המצאה של תסריטאי האנימה שממציאים פרקים שלא קשורים למאנגה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gif*אנחה*שמאושרים ע"י קישומוטו

לחן נחשבים לעלילה אמיתית.. לא מעניינת במיוחד.. אבל אמיתית.

lgmtk

New member
אני בטוח שבסתר הוא מקלל את אותם

יוצרי פילרים. בכל מקרה, אלו אף פעם לא יהיו עלילה אמיתית :mad:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני כבר לא בטוח מי בהכחשה

כאן... אני שאני מגן על הפילרים או אתם שמכחישים כל קשר בין הפילרים לסידרה..

Riku FanBoy

New member
"מאושרים ע"י קישימוטו"...

ה"אישור" הזה מכניס לו כסף הביתה... בטח שהוא יאשר את זה. הוא חייב, אחרת הוא לא מקבל כסף. גם אם לי היו משלמים הרבה כסף, הייתי מאשר את ה"קשר" אני לא אוהד פילרים ואני יודע שכך גם הרבה הרבה הרבה (טוכ, מספיק עם המילה הרבה, פשוט נגיד שיותר מדי) אנשים חושבים כמוני. אתה מגן על הפילרים מסיבה לא ברורה להגיון הבריא של אוהדי אנימה (עד כמה שאנימה זה לא הגיוני). מסקנה: פילרים זה רע והרוב הרווח מסכים עם הסברה הזאת. זה שאותך זה מעניין, סיפורים שלא קשורים לעלילה המקורית שנראית במאנגה, שיהיה לך לבריאות.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני לא מגן על הפילרים...

יש כמה שהיו "טובים" אבל לא מעבר לזה.. אני פשוט לא מבין מה הטעם להכחיש את העובדה שברגע שקישומוטו מאשר אותם [בשביל כסף, אומנות או סתם כי נותנים לו מלפפון חמוץ מתנה על כל פילר שמשודר] הם הופכים לעלילה רישמית. אני בסף אם קישומוטו ישתמש בה.. אבל היא רישמית.

Hikaru

New member
רשמית כן אמיתית לא.

אמיתית מבחינתי זאת עלילה שנכתבה בידי היוצר המקורי.

Hikaru

New member
לא, לדעתי

הוא מאשר אותם כל עוד הם לא הולכים להתנגש עם מה שקורה בעלילה האמיתית (במנגה).. היוצרים הם ש*כותבים* ו*יוצרים* את העלילה, אם היא לא מתנגשת, קישימוטו מאשר. זה לא אומר שזאת עלילה אמיתית, זה אומר שהיא מאושרת.

למעלה