שאלה

gloom

New member
שאלה../images/Emo66.gif

ראיתי בישראמון את פוקימון 386 מי זה
קוראים לו צ'ימצאו אבל לא שמעתי עליו כלום מישהוא יכול להגיד לי מיהוא

moon flower

New member
טוב.. עכשיו אני מבולבלת @_@

באמת... איך דאסקול מתקשר לג'יראצ'י?! ג'יראצ'י זה בכלל פוקימון אגדי עם כוכב כזה כנראה כמו כרית מהודו על הראש ודסקול זו רוח עם גוגולת כזאתי על הגב ועל הפנים (או שמה עליי לומר- ארנב מסכן שנוסה באכזריות במעבדות ניינטנדו והפך לסמל מהלך של האלוווין!) אז שוב.. מה היטיתי השאלה? ^^;;;;;;

Houndour

New member
השאלה הייתה

"מיזה צ'ימצ'ו" וביינתיים נדחפו לכאן גם דיוקסיס, דאסקאל, ג'יראצ'י, דסטוקד, ארנבים במעבדות ושאר ירקות. כאלה אנחנו ^^

Houndour

New member
ומכאן אני מחזיר את הדיון

אל הודעה הראשונה בשרשור (זה מתבקש ^^). ככה זה, שרשור מעגלי
.

CoolBoy14

New member
סתם פוקימון על חושי אחד...

במשחק הוא נדיר והוא לא כל כך חזק אין איזה היגיון או משהו בזה שהוא המספר האחרון אחרי כל האגדיים....(אין רק אחד כמוהו)

Thestral

New member
הפוקימון הזה הו בעצם../images/Emo108.gif

פוקימון נדיר מאוד והוא קשור לחלל החיצון... את הפוקימון הזה אפשר להשיג ביחד עם הפוקימון ג'יראצ'י רק בתחרות מיוחדת של נינטנדו ולא במשחק עצמו! הפוקימון שמופיע בסרט השישי הוא ג'יראצ'י. ויש על הפוקימונים האלה המון מידע באתר הישראלי של פוקימון כולל תמונות.
קליק

CoolBoy14

New member
מה פתאום!

אני לא יודע אם הוא קשור לחלל החיצון אבל הוא לא קשור לג'יראצ'י ואי אפשר להשיג אותו רק בתחרות הוא נדיר אבל אפשר למצוא אותו באזור של הבית קברות

rock blast

New member
סדר!!!!

חלק מכם מדברים על הפוקימון המוזר שאמור להיות כמו מיוטו, ועד עכשיו לא הבנתי את מבנה הגוף שלו, והחלק האחר מדבר על הפוקימון הפעמון!

למעלה